- Konu Sahibi nagihan_14
öncelikle merhaba kızlar sizlere sormak istediğim şey bundan 24 gün önce kürtaj oldum 8 haftalık bebeğimin kalp atışları ve kese bozukluğundan dolayı aldılar bebeğimi sonra kürtajımı 25/07/2012 tarihinde gerçekleşti kürtaj olduğum tarihten itibaren 10-11. gün yumurta kıvamında yapışkan akıntım oldu ve doktor bize 10 gün ilişki yasağı verdi ve o tarihten sonra zaten yasakta bitmişti korunmadık 3 gündür aynı diğer gebeliğime benzer belirtiler yaşamaya başladım diğer gebeliğimde adetime 10 gün kala hamile olduğumu biliyordum ve kan tahlilinde bile çıkmıştı :) şimdi 15/08 de bir gebelik testi yaptım çok çok silik gri gölge gibi birşey çıktı yani negatif gibi birşeydi 16/08 de yaptığım gebelik testinde gölge gibi bişey çıktı şimdi 17/08 yaptım şuan fotoyu yükleyemiyorum sorun var pc de acık acık 2. çizgi belli normal bakınca dikkatli bakmasanda belli oluyor o derece ve ilk yaptığımdan itibaren belirginleşmeye başladı ilk gebeliğimdede testlerim bu şekil çıkmıştı hergün yaparak ama şimdi başka bir yerde okudum gebelik hormonu hemen vucüttan atılmazmış yani birdahaki adetime kadar şimdi ben hamile miyim hamile değilmiyim anlamış değilim korku içindeyim kürtajdan sonra beklenmesi gerekiyormuş rahim toparlansın diye benim doktorum böyle bişey demedi çok sıkıntılıyım arkadaşlar yardım edin banaaaa