Arkadaşlar polikistik overliyim 5 aydır adet görmedim

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
201
103
33
Arkadaşlar polikistik overim beş aydır adet görmedim sanırım hiç yumurta olustramadım bu sekildeyken kendiliğinden hamile kalma olasılıgım hiç yok mu? Bu sekilde hamile kalanlar var mı aranızda

Arkadaşlar polikistik overim beş aydır adet görmedim sanırım hiç yumurta olustramadım bu sekildeyken kendiliğinden hamile kalma olasılıgım hiç yok mu? Bu sekilde hamile kalanlar var mı aranızda
Valla ben kendimi bildim bileli adet olmuyorum 20 yaşındayım hemde evliyim bende bebek istiyorum ama pko ve kist var :( dilerim hamile kaliriz canim.

Valla ben kendimi bildim bileli adet olmuyorum 20 yaşındayım hemde evliyim bende bebek istiyorum ama pko ve kist var :KK43: dilerim hamile kaliriz canim.
Canım ya valla senin halini cok iyi anlarım nolcak bizim bu halimiz yaa sen kaç zamandır adetolmuyosun ben 5 aydır olmuyorum saglık acısından bir skıntı cıkcak diye korkuyorum canım ayrıca üzülme inş bir gün Allah bize de şifa vercek ve senin yaşın gençmiş baya bebek istediğiniz inş kolay sonuçalırsın

Konuyla ilgili internette şöyle bir yazı okumuştum umarım yararı olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim adet gormeden hamile kalamazsin dogal yollardan. Yanlis anlama bende pko'luyum. Adet olamamak hafife alinacak birsey degil canim. Hemen kadin dogum doktoruna gitmelisin. Once adet olmani saglacak ve duzene koyucak ilac verecektir. Lutfen duzenli doktora git ve dediklerini harfiyen uygula. Insallah bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin

Benimde bi arkadasim vardi o da pkoluydu ayda yilda bir adet olurdu. Civanpercemi icmesni soyledm icmis 2 gun snra adet olmus dene istersen hicbir yan etkisi yok yalnis hamilelik suphesi varsa icilmemesi gerek

Canım ya valla senin halini cok iyi anlarım nolcak bizim bu halimiz yaa sen kaç zamandır adetolmuyosun ben 5 aydır olmuyorum saglık acısından bir skıntı cıkcak diye korkuyorum canım ayrıca üzülme inş bir gün Allah bize de şifa vercek ve senin yaşın gençmiş baya bebek istediğiniz inş kolay sonuçalırsın
Ben ilaçsız hic adet olmadim en son bende 5 ay önce doktorun verdiği dkh ile adet oldum ama insan çocuk istiyorken dkh içmesi kadar zor bise olamaz benim birde 5 cm ile 3.5 cm kistim var sol ve sağ yumurtamda Allah bizede nasip eder inşallah

Canim adet gormeden hamile kalamazsin dogal yollardan. Yanlis anlama bende pko'luyum. Adet olamamak hafife alinacak birsey degil canim. Hemen kadin dogum doktoruna gitmelisin. Once adet olmani saglacak ve duzene koyucak ilac verecektir. Lutfen duzenli doktora git ve dediklerini harfiyen uygula. Insallah bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin
Doktorlar sadece doğum kontrol hapi veriyor malesef ki.

Back