Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar polikistik overliyim 5 aydır adet görmedim
Arkadaşlar polikistik overim beş aydır adet görmedim sanırım hiç yumurta olustramadım bu sekildeyken kendiliğinden hamile kalma olasılıgım hiç yok mu? Bu sekilde hamile kalanlar var mı aranızda
Arkadaşlar polikistik overim beş aydır adet görmedim sanırım hiç yumurta olustramadım bu sekildeyken kendiliğinden hamile kalma olasılıgım hiç yok mu? Bu sekilde hamile kalanlar var mı aranızda
Canım ya valla senin halini cok iyi anlarım nolcak bizim bu halimiz yaa sen kaç zamandır adetolmuyosun ben 5 aydır olmuyorum saglık acısından bir skıntı cıkcak diye korkuyorum canım ayrıca üzülme inş bir gün Allah bize de şifa vercek ve senin yaşın gençmiş baya bebek istediğiniz inş kolay sonuçalırsın
Canim adet gormeden hamile kalamazsin dogal yollardan. Yanlis anlama bende pko'luyum. Adet olamamak hafife alinacak birsey degil canim. Hemen kadin dogum doktoruna gitmelisin. Once adet olmani saglacak ve duzene koyucak ilac verecektir. Lutfen duzenli doktora git ve dediklerini harfiyen uygula. Insallah bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin
Benimde bi arkadasim vardi o da pkoluydu ayda yilda bir adet olurdu. Civanpercemi icmesni soyledm icmis 2 gun snra adet olmus dene istersen hicbir yan etkisi yok yalnis hamilelik suphesi varsa icilmemesi gerek
Canım ya valla senin halini cok iyi anlarım nolcak bizim bu halimiz yaa sen kaç zamandır adetolmuyosun ben 5 aydır olmuyorum saglık acısından bir skıntı cıkcak diye korkuyorum canım ayrıca üzülme inş bir gün Allah bize de şifa vercek ve senin yaşın gençmiş baya bebek istediğiniz inş kolay sonuçalırsın
Ben ilaçsız hic adet olmadim en son bende 5 ay önce doktorun verdiği dkh ile adet oldum ama insan çocuk istiyorken dkh içmesi kadar zor bise olamaz benim birde 5 cm ile 3.5 cm kistim var sol ve sağ yumurtamda Allah bizede nasip eder inşallah
Canim adet gormeden hamile kalamazsin dogal yollardan. Yanlis anlama bende pko'luyum. Adet olamamak hafife alinacak birsey degil canim. Hemen kadin dogum doktoruna gitmelisin. Once adet olmani saglacak ve duzene koyucak ilac verecektir. Lutfen duzenli doktora git ve dediklerini harfiyen uygula. Insallah bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin
Tamam canim doktor ne veriyorsa onu kullan. Onlar bu isin uzmanlari. Arkadasimda pko oda kullandi dogum kontrol h. Su an bebegini dunyaya getirmek icin hastanede haberini bekliyoruz:)