arkadaşlar,pko'lu olup medicana'da tüpbebek tedavisi görüp hamile olan yada olmayan

canım ben bahçelievler medicanaya gidiyorum ama oraya suha bey için gittim yengemin beşsene olmamıştı ve suha beyde oldu

slm canım,süha beye bende 1 aşılama 1micro yaptırdım 1 defada yumurta gelişmediği için iptal olmuş microm var 2004 ten beri ona gidiyordum iyi dr dur gerçekten ben sevmiştim sonuçlarımın negatif olması benden kaynaklanıyor stres yaptım iyi giden gelişmeler geriledi canım ,inş sen başarırsın ALLAHyardımcın olsun tatlım..a.s.

Merhabalar arkadaşlar bende pkoluyum ve normal yoldan hamile kaldim daha yeniyim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm..belki sizlerede umut olmasi açisindan yazdim inanin sizleri çok iyi anliyorum rabbim yar ve yardimciniz olsun..

Selam arkadaslar bende pko hastasıydım.drum sayesınde bırkac ayda astım..tabi aldıgım kılolar kaldı bende..heray yumurta takıbı yaptıkve dıane 35 kullandım....klomen ilac kullandım..yumurtam catladı..
suandakı sorunumzu esımın spermlerı...ıyı bır hastaneye gıtmeyı ıstıyrouz bu sebeple arastırıyrouz..sanırım amerıkan hastanesı olacak..

canım umarım senin içinde pko lu olmak benim için çok zor sizde kilo alımı oldumu

canım ben pıko değilimm benim sorunum yokk eşimden kaynaklanıyoo ben çamlıca medicanaya gitmeye karar verdimm inşş hayırlısıı ols siz de inşş hastalığı yenerr bebişinize kavuşursunuzzzzzzzzzzzzz

Nerim bana mi sordun sorunu?
Benim ultrasonda anlaşildi.diğer belirtileri yok bende (kilo alimi,tüylenme,hormon testinde bir anormallik yok)eşimin sperm sayisi çok düşük mikro enjeksiyon yapcaz 15 ağustosta başliyoruz tedaviye inşallah ..

X