arkadaşlar,pko'lu olup medicana'da tüpbebek tedavisi görüp hamile olan yada olmayan

gxuxgxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
122
4
arkadaşlar,pko'lu olup medicana'da tüpbebek tedavisi görüp hamile olan ya da olmayan kim varsa bilgi verebilir mi acaba?lütfeeeeeeeennnn...

bende pko luyum ve medicana evimin yanında diye oraya gitme gafletinde bulundum..asla tavsiye etmem..tek işleri para para para.......

gügü cüm neden medicana diye sorsam ??

orda şuanda ekip olarak sanırım faruk vanlıoğlu nun ekibi var
hastaneyi ekibi ve personeli gördün mü ön görüşme yaptın mı
hamile kalıp bebeğini eve götürme şansın nedir bilgi edindin mi
izlenimlerin nasıldı içine sindimi

canım bende pco luyum ve bi çok hastane ekip araştırdım
eşimle beraber teker teker hastanelere gittik ekiple tanıştık
görüşmelerimiz oldu ama bunların içinde en çok içime sinen
ve bana güven veren hasta doktor ilişkisini en iyi yakaladığım
ekip BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARK oldu ve tedavimin sonunda
gerçekten doğru bir karar verdiğimizi anladık ilk tüp denememde
hamile kaldım

sizden ricam gidp görüşün tedaviniz ve ekip hakkında
bilgi edinin doktorun yaklaşımını izlemleyin ve öyle karar verin
günümüzde her hastane farklı ekiplerle karşımıza çıkıyor iyi veya kötü
bi çok hastanede de ticarete dökülmüş bir olay bu erçekten çok
üzücü doğru karar vermek sizin umudunuz olacak paranızda yanınıza kalacak

arkadaşlar yaaa bu merkezle ilgili olumsuz bişiler mi oldu da böle sölüyosunuz.yaşadıklarınızı anlatır mısınız biraz?kafam çok karışık.:1no2:

canım bende medikal parkı tavsiye ederim,medicanaya gittim ve arkadaşların dediği gibi paradan başka gözleri bir şeyi görmüyor...

evet bnde medicana yı tavsıye etmem benım başıma gelenler oratda bakın ilk görüşmelerde tabıkı sıze cok ılgılı, guler yuzlu davranıyolar ama daha sonralarında artık sızde eskı hastalar lıstesıne gırdıgnızde sonuc ortada tek dusunduklerı para oyuzden lutfen ıyıce arastırın sonunda benım gbı haytnızı tehlıkeye atmayın aman o hastanden ve doktorlarından uzak durun ben onlara guvenmkle buyuk hata etmışim herkese allah hayrlısını versın iiyi, merhametlı doktorlarla karsılastırsın

ba canım şunuda söleyım bu merkezle cok şey oldu ben bu hastanede amelıyat oldum ve başıma gelmeyen kalmadı ve bırsuru ılgısızlık sen bakma ılk gorusmelerde super bı ılgı var ama daha sonrasında ben ordakı dr. suha beye okadar ısrar etmeme ragmen muayane ıcın bana gerk yok dedı ve onun yuzunden azdaha oluyodum oyuzden yanı ıyıce arastır o hastaneden ve ordakı doktorlardan bnce uzak dur canım sana tavsıyem ordan uzak dur ıyıce arastır

ya arkadaşım gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına,geçmiş olsun çok.senin gittiğin medicana, avrupa yakasında olandı dimi?ben çamlıcadakine görüşmeye gitmiştim bana ii gibi gelmişti sanki her açıdan en uygun yer orası gibiydi ama şimdi kafam çooooooooooookk karıştı ve korktum.moralim çoooookk bozuk napcamı bilmiom yaaaa...senağlama

gügü cüm bi kaç arkadaş aynı şeyi söylüyorsa bencede gitme
çamlıca veya bahçelievler medicana farketmez ikisindede
faruk vanlıoğlu nun ekibi ve suha bey vardır tüp bebek ekip işi
dönüşümlü olarak hastanelerde bulunduklarını duydum

çamlıcada isen yakın diye istiyorsan medical park açıldı yeni
orda ki ekip latif küpelioğlunun ekibi istersen git orayla görüş birde

Medicananin Diğer Bölümleri Nasil Bilmiyorum Belki Hastalara Para Olarak Bakiyorlardir.hem Hangi Hastane öyle Değilki .ama Medicananin Tüp Bebek Bölümünü Ben çok Beğenmiştim.orda Aşilama Yaptirdim.bence Tüp Bebek Bölümü çok Iyi.herkes çok Güler Yüzlü Orda.ilk Gidişimdede öyleydi Daha Sonrasindada öyle Oldu.kisaca Faruk Vanlioğlu Iyi Bir Doktor Bana Göre.ve Hamile Kalan çok Hastasi Vardi.takiplerinide Kendisi Yapiyordu.sicak Geldiyse Sizede Tavsiye Ederim Deneyin.

bende pkoluyum çok hastane araştırdım. bana göre en iyisi memorial zaten tüp bebekte birçok ilke onlar imza atmış. öyle paragöz de değiller.şimdi ikizlere hamileyim onların sayesinde.

arkadaşlar,pko'lu olup medicana'da tüpbebek tedavisi görüp hamile olan ya da olmayan kim varsa bilgi verebilir mi acaba?lütfeeeeeeeennnn...
Merhaba ben Medicana Avcılar'da Dr. Yavuz Aydın'a tedavi oldum, 16 yıldır PKOS hastasıyım. Yalnızca ilaç tedavisiyle hamile kaldım...

ya arkadaşım gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına,geçmiş olsun çok.senin gittiğin medicana, avrupa yakasında olandı dimi?ben çamlıcadakine görüşmeye gitmiştim bana ii gibi gelmişti sanki her açıdan en uygun yer orası gibiydi ama şimdi kafam çooooooooooookk karıştı ve korktum.moralim çoooookk bozuk napcamı bilmiom yaaaa...senağlama

canım aslında hasataneneın hakkını yememk lazım luks super bı hastane ama yanlış oldu yanı hastane ok iii ama ordakı doktorları sorarsan ben memnn kalmdım :dilcikar:yani başıma gelnler ortada ama sadece hstaneyle bıtmıyo doktorda cok onmlı oyuzden söluyormCADIARZU

arkadaşlar anatolia tüp bebek merkezi var ankarada nasıl bir hastane bilginiz varsa yazar mısınız?

Selamm tabi herkesin deneyimi mutlaka farklidirr bende bi çok yere gittim çamlica medicanada bi kaç tanidiğim hamile kaldi ve ben de görüşmeye gittim vanlioğlu ilgili bi doktorr ve zaten bizim gibilerin işi allahin takdiri mesela eurafertilde ben güleryüz bile görmedimm yani ben vanlioğlunda o doktor sicakliğini aldimm denemeye kararliyimm inşş hayirlisi olurr herşey gönlümüze göre olur rabbim hiçbirimizi husrana uğratmaz biraz pahali olduğu doğru ama hangi merkez değiil ki ben jinemedde de denedim ordan memnun kalmiştimm orada çok pahali meselaa öneml,i olann doktorunn ilgisii ve güvennn inşş bu hafta gidicemm yolunuzz açik ols benim iş yerimde geçen sene bi arkadaşin eşi orda hamile kaldii ve memnundularr şimdi kizlari varr her şeyy güzel olur inşşşşşşş

Arkadaşlar bende medicanaya gittimama ben suha bbey için gittimçünkü yengemin 5 senedir olmuyordu ve oldu bende 2senedir hastane hastane dolaşiyorum benim pko lu olduğumu kimse anlamadi ama medicanada suha bey anladi ama dediğiniz gibi suha beyi orada bulmak çok zorbende özel yerine gidiyorum pahali ama ne yepalim suha bey parayi sever banada ilaç tedavisi yapti 2günüm kaldi

selamm nerimm hangi medıcana ve tedavın nasıl gıdıyoo yazarasann sevinirimm inş hayırlı sonuçlarr alırsın

X