- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
Bana yardımcı olurmusunız bir turlu karar veremedım tavandan tabana kadar mı yoksa pencerenın bıraz aşagısına kadar mı karar veremedım.Güneşlik ve tül her ıkısı de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yardımcı olurmusunız bir turlu karar veremedım tavandan tabana kadar mı yoksa pencerenın bıraz aşagısına kadar mı karar veremedım.Güneşlik ve tül her ıkısı de.
Eğer fransız balkon değilse penceren kısaysa güneşlik de radyatör hizasında olsun. Tül bence yere kadar olmalı, o kısaların modası çoktan geçti.Guneslıkle tul yere kadar olsa ve aynı boyda olsa olurmu .
Sureklı ev degıstırıyorum kullanıslı olmaz gıbı .Ev seninse stor yaptir, tuller artik cok banal, tabii cok luks olanlari saymazsak
Hmm surekli ev degistiriyorsan en ucuzundan yarim perde yaptir canim, yere kadar yaptirmaSureklı ev degıstırıyorum kullanıslı olmaz gıbı .
Petek varsa yere kadar yaptırma ısıya engel olur. Yarım yaptır petek hizasi daha uygun olur.Yere kadar yaptırayım kısalar güzel durmuyor sankı.Ilerıde evın durumuna gore kısaltıcam artık .