• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar perde ölçüleri nasıl olmalı

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Bana yardımcı olurmusunız bir turlu karar veremedım tavandan tabana kadar mı yoksa pencerenın bıraz aşagısına kadar mı karar veremedım.Güneşlik ve tül her ıkısı de.

perde almak istediğiniz yerdekiler gelip ölçsün ek ücret almıyorlar.sonradan sorun yaşamayın.

Bana yardımcı olurmusunız bir turlu karar veremedım tavandan tabana kadar mı yoksa pencerenın bıraz aşagısına kadar mı karar veremedım.Güneşlik ve tül her ıkısı de.

yerlerde surunmesinde nasil olursa olsun cok gicik gorunuyor toz tutuyor falan... mumkun mertebe sade olsun evin havasini muze gibi agirlastirmasin.

Tul tavandan zemine Kadar olunca daha Duzgun oluyor guneslik ise yarim. Tabi bu dedigim durum fransiz balkon olmayan normal pencerelerde gecerli.

Yere kadar perdeyi sevmiyorum ben çok toz tutuyor
Pencerenin altına kadar olan modeller yeterli bence ama zevk meselesi bu işler gözüne hangisi hoş görünüyorsa

Bencerenin boyutunu ölç her yonden tam, onlar santim santim uzatuyorlar zaten nekadr uzun, genisligini olcer verirsin uzunlugunuda sen karar ver

En iyisi petek ustu zaten uzun olunca bir sure sonra sen toplicaksın peteklerin ustune doğru

Yere kadar olsun tabiki de artık kısaların Moda'sı kalmadı ayrıca kısa güzel de durmuyo sadece yerden bir kaç cm yukarıda olsun oda 3-4cm falan falan yerde sürünmesin diye

Guneslıkle tul yere kadar olsa ve aynı boyda olsa olurmu .
Eğer fransız balkon değilse penceren kısaysa güneşlik de radyatör hizasında olsun. Tül bence yere kadar olmalı, o kısaların modası çoktan geçti.

Fransızlarda güneşlik de yere kadar olmalı, çünkü dışardan resmen bacaklar görünüyor :KK70:

Ev seninse stor yaptir, tuller artik cok banal, tabii cok luks olanlari saymazsak

Yere kadar yaptırayım kısalar güzel durmuyor sankı.Ilerıde evın durumuna gore kısaltıcam artık .

Yere kadar yaptırayım kısalar güzel durmuyor sankı.Ilerıde evın durumuna gore kısaltıcam artık .
Petek varsa yere kadar yaptırma ısıya engel olur. Yarım yaptır petek hizasi daha uygun olur.

Benim salon yere kadardı 6 ay sonra taşınınca petek hizasında kısalttırdım biraz kısa kalacaktı çünkü. Tul guneşlikten uzun olur zaten, guneşlik yere kadar olmaz Fransız balkon degilse.cam hizasında yaparlar. Balkon kapısı dışında uzun yaptırma bence ve utu istemeyen al mutlaka

Tül ve güneslik ayni boyda olsun
Yerde sürünmesin yeterli bence.
Diger türlü hoş bi görüntü olmuyor.
Internette perde satan sitelerde nasil ölçü alindıgını videolu anlatiyorlardi yani denk gelmistim sizde arastirabilirsiniz :)

Tul yerden 4 cm yukarida, guneslik kaloriferden 1 cm yukarida benim.
Memnunum.
Fon kullanmiyorum.

Poff hortmus.

Back