Arkadaşlar pcosum bu değerler nasıl sizce bakabilir misiniz ?lütfen

Pco olduğunuz hormonlarınızdan da belli zaten Lh hariç diğerleri iyi görünüyor ama daha iyi yorumu doktorunuz yapacaktır

Pco olduğunuz hormonlarınızdan da belli zaten Lh hariç diğerleri iyi görünüyor ama daha iyi yorumu doktorunuz yapacaktır
Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için .
Normal güzel görünüyor dedi ama insan korkuyor lh ilkkez bu kadar artmış korkuyorum 2 senedir çocuğumuz olmuyor ,acaba neden bilginiz var mı neden artar ki lh ? Yani kötü değil demi tamamen değerlendirecek olursak

Allah tez vakitte nasip etsin doktorunuzla görüşün pco Da bir sürü gebelik için tedavi yöntemleri var yumurtalarınızı kontrol ederek ilişki günü belirtiyor doktor Veya ilaçla büyütüyor ki yaptınız mı bu tedavileri bilmiyorum bunlar süreci hızlandıran şeyler olduğunu biliyorum . Pco değilim ama az buçuk burada okumuştum. Lh hormonunuzu pco dan dolayı yüksek zaten iyi sizinle ilgilenen bir doktorla görüşün en kısa vakitte :) Hı bide Ovulasyon testleri pco hastalarında çok işe yarıyor eşinizinde değerlerini mutlaka baktırın problem ilk başta sizde görülmüş olabilir ama gözden kaçan bir noktada eşiniz olmasın. Allah tez vakitte nasip etsin size inşaAllah

Allah razı olsun sizden,tam 12den vurdunuz 2 senelik evliyim ve 31 yaşındayim bu yüzden hiç beklemek istemedik belki de çok acele ettik eşimde önce sperm hareketsizligi ve morfolojide sıkıntı vardı buna istinaden Dr . Aşılama ilkin önerdi güzel yumurtalarım vardı nasip olmadı sonra tüp bebek tedavisi olduk yine dolu yumurtalarim çıktı ama eşimin spermi yetmedi dollenemedi dollenenlerde 3.gune gitti ve transfer sonrası kimyasal gebelik yaşadım . Yani negatif ile sonuçlandı . Aradan 5 6 ay geçti bu süre zarfında eşim düzenli beslendi kürler filan derken sperm durumu düzeldi şükürler olsun şuan da kadın doğuma gittim zaten çocukluğumdan beri pcos um,yumurtalarım güzel hormonlarimda da sorun yok . Doktor dna kromozom testi istedi hem eşimden hemde bende ve hsg istedi . Şuanda da bunlar gerçekleşene dek famera verdi kullanıyorum haftaya takip için gidicem ,hormonlarımda böyle çıktı .

Anladım canım zor günler yaşamışsın. Sperm durumunu yaşadığımız için ondan söylemek istedim . Eşinizin değerleri düzelmişse olmayacak diye asla bir şey yok hsg çok önemli zaten Asıl ilk başta hsg olması gerekiyormuş sona kalmış gibi geldi bana . Hı bide duyduğuma göre hsg sonrası 2-3 ay ihtimal artıyormuş Allah yüzünüze gülsün inşaAllah nasip etsin. Dediğim gibi zaten referans değerleri dışında bi Lh o da zaten pco dan. Stres olmayın diyeceğim ama asla engel olunmuyor strese. Sadece stresinizi yönetmeye çalışın

Hı bu arada tüp bebekte hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama laboratuvar çok önemli benim doktorum 5.güne gelmezse transfer yapmam demişti ve benimde eşimde sperm sorunu vardı 32 yumurtamdan 3 tane kaldı 5.güne Hı Allah ın takdir ilahisi ama çok titizlikle çalışılması gereken şeyler bunlar

Pco değilim ama değerler böyle fsh 15 ten 10 an düştü ..iyi mi kızlar acaba bı değerler

Eklentiler

• E1C160E6-800D-4E4D-8667-EF3AD81FB834.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 57
Pco değilim ama değerler böyle fsh 15 ten 10 an düştü ..iyi mi kızlar acaba bı değerler
6 civarı daha iyi buluyorlar diye biliyorum canım yanlış olmasın ama yine 15 ten düşmüş sonuç olarak doktorunuz değerlendirmesi daha iyi olacak

Doktor 10 nun altına düşse daha iyi olur dedi ama bilemedim .. teşekkür ederim yorum için
Tabikide 15 e göre 10 oldukça iyi canınızı sıkmak istemem asla öyle bir amacım yok. Doktor değilim o ne demişse öyledir sadece buradan gördüklerimden ötürü öyle söyledim

Tabikide 15 e göre 10 oldukça iyi canınızı sıkmak istemem asla öyle bir amacım yok. Doktor değilim o ne demişse öyledir sadece buradan gördüklerimden ötürü öyle söyledim
Size bişey demedim ben yanlış anlamayın lütfen Tabiki de öyle canım ama doktorlar da bazen detay vermiyor bizde burda birbirimize bildiklerimizle destek oluyoruz bakalım hele

Size bişey demedim ben yanlış anlamayın lütfen Tabiki de öyle canım ama doktorlar da bazen detay vermiyor bizde burda birbirimize bildiklerimizle destek oluyoruz bakalım hele
Aynen öyle canım Burda okuduklarından ötürü öyle söyledim Hı hormon bu sonuçta tek doktora baki kalma bence güvenilir başka bir doktorada yorumlat bence

Sonuclariniz pcosla uyumlu gorunuyor. LH hormonunuz FSH ın 2 katindan fazla. Doktorunuz size uygun tedavi yontemi belirleyecektir

Merhaba bu sıkıntı yaratır mı peki ? Şuan için iyi dedi normal dedi ve famera ya başlattı
Nasipte varsa hicbisey sıkıntı yaratmiyor. Bende de pcos var esimde de sperm ileri hareketli sayisi dusuktu ama femara ile hamile kaldim cok sukur. Inancinizi yitirmeyin, beslenmenize cok dikkat edin ve asiri yorulmayin bu surecte. Gerisi Allahtan.

Çok güzel çok sevindim darısı başıma inşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…