benim de VINN ım var.. Dogruyu soylemek gerekirse hiç memnun değilim..
cunku ;
benimki 4Gb lik.. bi video izlemek, internetten müzik dinlemek,indirmek.. hatta pc ye resim kaydetmede bile fazlasıyla mb alıyo senden .. normalde 30 yada 40 lira gelmesi gerekirken, kotayı aştığın zaman 100 150 bile geliyo.. diceksinki şimdi sende müzik indirme dinleme bişey izleme.. ama internetin ne keyfi kaldı ozaman .. sadece bilgi sayfalarından oluşmuyoki internet..yani bana 4 gb falan yetmez diyosan ve illada VINN almak istiyorum diyosan ayda 100 lirayı gozden cıkarman gerekir..
ama kotayı aşmam, ben az az takılırım internette dersen al.. VINN ın oldugun konuma göre çekme kalitesi oluyo.. mesela ben beşiiktaş ta oturyorum süper çekiyo bi video yu hiç duraksamadan izleyebiliyorumm(yani evinin turkcell santraline olan uzaklığı)
(tabii şöyle bişey daha var.. diyelim ki kotanı aştın ve 99 liraya geldin.. ozaman senin internetini yavaslatıyo Turkcell.. bi video için yarım saat beklebiliyosun.. sayfalar geç açılıyo falan..) yani VINN alıcaksan sadece dışarıdayken laptop unla kullanmak için al.. evinde normal internetin olsun derim ben..
uzun yazdım baya ama bil hepsini istedim ..
:79: