Arkadaşlar oğluşum çok iştahsız...

annetugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
100
0
41
kızlar oğlum çok iştahsız çok canımı sıkıyo her sabah yediği kahvaltıya itiraz ediyo meyva suyu içmek istemiyor. diş çıkardı ondan mı bilmiyorum 4 dişimiz oldu ama üzüyo beni zayıfladı sanki sizinkiler napıyo...

Hımm canım bak bız 15 gun once boyleydık sadece mama yıyordu ek gıda agzına degdıgınde Çıldırıyordu bızım doktorumuz ıstedıgını yapma dedı ek gıdayı ver yemezse mama verme dedı o acıkınca gelır dedı ama yıne ek gıda ver dedı yemezse tekrar verme dedı bız bunu basardık Çok sukur sımdı yıyor sabah kahvaltısı ne bılmezdı sımdı sabah 1 yumurta 5 cıcıbebe 1 adet kırı peynır 1 adet danıno bıraz pekmez karıstırıp yedırıyorum ustune meyve suyu ıÇıp yatıyor bu karısıma yumurtayı karıstırmıyorum onu ayrı yedırıyorum

ben 9 tane cicibebebe 1 tatlı kaşık labne peynir tahin pekmez teryağ karıştırıp veriyodum bayıla bayıla yiyodu saat 8 de 11 de 120 ml meyve suyu içiyodu şimdi kahvaltıyı ağlıya ağlıya yiyo meyve suyunu hiç almıyo bıktımı acaba? anlamadım nazarım değdi heralde emelcim ya üzülüyorum..

Ben karsisinda kumanda - telefon cok sevdigi icin biraz yukarda sallliyorum o onlari elimden almak isterken bir tabak yemek bitiriyor ama farkinda degil hihihihihi...
Dene istersenn .. ama bir zaman bikip bagirip cagiriyor ozaman baska birsyle dikkatini cekmeye calisiyorum:)
bi ara cizgifilm seyrederken yedirmeye calistim bu seferde filme dalip ben önüne gecince yada elim bagiriyordu artik onu biraktimmm:))

X