Arkadaşlar oğlumda uyuz çıktı 4 yaşında daha ne iyi gelir hangi ilaç hangi bitkisel karışım kullanmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz?

Ben sizi hatırladım galiba,konu açmış mıydınız bunla ilgili?

Gebelik de pupp olmuş biri olarak kaşıntı en çok korktuğum konu.
Nasıl geliyor bu illet yani kresten gelirmi malum çocuklar iç içe veya öncesinde ilaci falan varmı hemen yarın alıp sürerim şuan bile kaşınıyorum

Arkadaşlar oğlumda uyuz çıktı 4 yaşında daha ne iyi gelir hangi ilaç hangi bitkisel karışım kullanmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz?
Çok geçmiş olsun. Biz de bebeğim 3 aylıkken yakalandık 5 ay çektik kesinlikle geçmiyor dirençli uyuzmuş. Her şeyi temizliği harfiyen yaptım ama geçmedi bebeklerin bağışıklığı zayıf olduğu için geçmiyormuş. En sonunda başka bir doktorun yazdığı bitkisel bir losyonla kurtulduk. Oğlunuz 4 yaşında olduğu için kafasına saçlı deriye de losyon sürmelisiniz varsa yüzüne de. Tırnakları kısa kesip tırnak diplerine de. Çarşafları her gün 90 derecede yıkananacak herşey her gün 90 derecede yıkananacak. Koltuklar sandalyelerin üstüne örtü serip onlar da 90 derecede yıkanacak. Yataklar ütülenecek life kadar yıkanacak. En önemlisi evdeki herkes kaşıntı olsun olmasın fark etmez aynı anda tedavi olacak. Hepiniz tedavi olmalısınız.

okullarda varmıymış cidden?virüs korkusundan sonra bir de bu çıktı ha
Son 2-3 yıldır her kış mevsimi uyuz salgını var, pandemi olmadan 2 ay önce İstanbul'a gittiğimde de uyuz salgını vardı, 2019-20-21 her Aralık-Ocak ayında uyuz vakaları oluyor, özellikle kış mevsiminde hortluyor ve bildiğim kadarıyla kişisel hijyenle alakası yok ama bir kere birine bulaşınca o kişi girdiği her yere taşıyor insandan insana bulaşmasına neden oluyor.

Merhabalar bende hamileyim ve uyuz oldum aylardır uğraşıyorum geçmiyor bana ne kullandığınızı söyler misiniz çok zor durumdayım artık dayanamıyorum söylediğini her şeyi yapıyorum temizlik yapmaktan nevresim eşya yıkamaktan deliye döndüm

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kurtulursunuz. Eczanede satılan ilaçlardan kullandım önce onlar biraz geçirdi. Sonra doktor kendi bir karışım yazdı içeriğini tam olarak bilmiyorum. Eczanede hazırlattık onu sürdük 3 gün. Doktorunuza söylerseniz mutlaka bilir. Çünkü biz hazırlattığımız zaman eczacı doktorlar hep bundan verdiği için yetişemiyoruz demişti depodan gelmesini beklemiştik malzemelerin.

Bende doktorun verdiği karışımı kullandım ama sonra tekrarladı yine de çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…