• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Arkadaşlar Oğlum Öğlenleri Çorba Yemekten Bıktı Tavsiye Edeceğiniz Alternatifler!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cansxixnsen

^^anasının kuzusuu^^
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.038
0
116
45
İstanbul
Arkadaşlar Oğlum Öğlenleri Çorba Yemekten Bıktı Tavsiye Edeceğiniz Alternatiflere İhtiyacım Var!!!

siz öğlenleri bebişlerinize neler yediriyorsunuz bana da tariflerini verirseniz çok memnun olurum opuyorumnanaktan

Oğlunuzun yaşına bakarak dönüşümlü olarak sebze yemeklerini vermenizi öneririm.
Örneğin z.yağlı ayşe fasulye, bamya, bezelye, türlü, dolma.
Bunların dışında balık, köfte verilebilir.

sevgiler

çorbayı ben yedekte tutuyorm sırayla sebze yemeği köfte pilav veriyorum hiçbirini yemezse en son çorba ondada hem et hem sebze oluyor mutlaka.
akşam öğünü içinde aynı en son sırada çorba oluyor.
malesef yeme problemimiz olduğundan tüm yemeklere alışsın istiyrum tadımlık değil doyumluk olsun diye ama yemeyince gene karışık çorba veriyorum.

her hafta 7 günlük bir liste oluşturuyorum ve genelde çok fazla sebzeleri karıştırarak vermemeye özen gösteriyorum tatları algılaması için
öerneğin ;kıymalı erişte,pirinçli top köfte(suyunuda domatesli yapıyorum)domatesli somon,
kabakve mısırı piriçle haşlıyorum püre şeklinde çok seviyor

Back