Arkadaslar o bahsettiğim cocuk az once aradi.napmaya calisiyo anlamiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Ay ne aşığım falan deyip totosunu kaldırıyorsun ya şu adamın.
Yürü git işine de .
Biri benim hayatımda ya vardır ya yoktur vaktini alma derdim ben olsam.
Evlilik konusu falan niye açıyorsun.
Bende bayılmıyorum senle evlenmeye deseydin.
Sen kimsin.
Hiç düşünmezmiş evliliği.
Böyle konuşarak senin gözünde ulaşılmazı oynuyor güya salak

Vaktinize yazık, vereceğiniz emeğe yazık, Allahaşkina yokluk var deyip bu bokluklara zaman harcamayın. Ona aşık olduğunuzu söylediğiniz için sizi arayıp ego tatmini yapıyor, erkeklerin sık yaptığı birşeydir bu..Siz onu engelleseniz bir süre sonra "evlenmem diyorum ama seninle fikrim değişebilir" diye dönebilir. Siz de bana aşık oldu/oluyor sanırsınız. Kanmayın şöyle kendini çok değerli gören salaklara. He bu biseksuelligin 2-3 defa şakasını yapmışsa ordan da mide bulandırıcı şeyler çıkabilir

Adam sizinle cinsellik yaşayabileceğini anlamış e ciddi düşünmeyin diye de öncesinde her türlü sinyali vermiş.simdi de takılmalık olalım rahat rahat sevişelim bir sorumluluk almayayım diye sizi dürtüyor başka ne olacak ki? Seven adam davranışları mi bunlar, bence sizde sevmediğini biliyorsunuz içten içe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…