Arkadaşlar nişanımı atmıştım ya yeni gelişmeler oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yelizkurt58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
35
-1
26
eski nişanlımdan evinde olan bir eşyamı istedim ve hiç beklemediğim tepki ile karşılaştım . Bana nişanlılık döneminde çektiği krediyi ikimiz için çektiğini ve benden neredeyse 200 bine yakın para istedi içinden sadece bana 22 bin tl vermişti nişanımız için ben ben kendisine 10 k para verdim nişandan sonra ve öncesindede 15 k para vermiştim .çektiği krediyide kendi kart borçlarını ve tapu masrafları için harcadı . Bunu size neden anlatıyorum arkadaşlar hiç kimseye güvenmeyin . Bana bunları dedi sonra beni engelledi bende başka nodan bir hesap çıkarttım ona dedim sen ne aşşalık bir adamsın insanlara beni böylemi anlatıyorsun ve evdeki eşyamı bile vermedi kendisini her yerden engelledim biz aşk mutluluk hayaller için nişanlanmıştım ve nişanlılık dönemimde cebimde 5 kuruş para yoktu .

sonra kendisine bir ton laf ettim Sonra ben hiç bir şey istemiyorum dedi Allah kimseyi böyle şerefsizlerle karşılaştırmasın 4 yıl boyunca kör kütük aşıktım ona bir kuruş parasında gözüm yoktu ben ayrıldıktan sonra 50 kiloya kadar düştüm kendimden vazgeçtim ama inanın ben kurtulmuşum

Acıma acınacak hale düşersin demişler ya büyükler ben üzülme üzülecek hale düşersin diye değiştiriyorum onu.

Kendiniz hariç kimse için üzülmeyin. Değmez. Değmediğini kendiside net bir şekilde göstermiş zaten. Kurtulmuşsunuz çocuk sevindirin.

Eşyanız neydi ki ya? Bu kadar muhatap olup yüz göz olmaya değecek bir şey miydi bari? Hiç iletişime geçmemeliydiniz.
Ne şeytanı gör ne besmeleyi çek demişler.
Eşyanız neydi ki ya? Bu kadar muhatap olup yüz göz olmaya değecek bir şey miydi bari? Hiç iletişime geçmemeliydiniz.
Ne şeytanı gör ne besmeleyi çek demişler.
Elbette Aile yadigarı bir şeydi istemede çalıp götürdüğü bir eşya 100 yıllık

Bence sen iletişime geçmek için eşyayı bahane etmişsin belki ordan alır yürürüz konuşuruz falan şansını denemişsin ama senin ex nişanlı yolu çoktan ele almış hala çok sevmiştik çok aşıktık kafasındasın. Duygularınla hareket etme mantığını kullan, max 1-2 sene sonra unutacaksın kimse aşkından ölmemiş merak etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…