- 27 Ocak 2024
- 35
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi yelizkurt58
sonra kendisine bir ton laf ettim Sonra ben hiç bir şey istemiyorum dedi Allah kimseyi böyle şerefsizlerle karşılaştırmasın 4 yıl boyunca kör kütük aşıktım ona bir kuruş parasında gözüm yoktu ben ayrıldıktan sonra 50 kiloya kadar düştüm kendimden vazgeçtim ama inanın ben kurtulmuşumeski nişanlımdan evinde olan bir eşyamı istedim ve hiç beklemediğim tepki ile karşılaştım . Bana nişanlılık döneminde çektiği krediyi ikimiz için çektiğini ve benden neredeyse 200 bine yakın para istedi içinden sadece bana 22 bin tl vermişti nişanımız için ben ben kendisine 10 k para verdim nişandan sonra ve öncesindede 15 k para vermiştim .çektiği krediyide kendi kart borçlarını ve tapu masrafları için harcadı . Bunu size neden anlatıyorum arkadaşlar hiç kimseye güvenmeyin . Bana bunları dedi sonra beni engelledi bende başka nodan bir hesap çıkarttım ona dedim sen ne aşşalık bir adamsın insanlara beni böylemi anlatıyorsun ve evdeki eşyamı bile vermedi kendisini her yerden engelledim biz aşk mutluluk hayaller için nişanlanmıştım ve nişanlılık dönemimde cebimde 5 kuruş para yoktu .
şoka girdim hatta ben çok üzülüyordum . Ayrıldık diye ama öyle bir tepkiyle karşılaşınca şok oldumİnsan ayrılıkta belli olur kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun, sadaka verin...
engelledim zaten heryerden birde bana diyor ki ekran aldım rahatsız ediyorsun beni benim almadığım bir parayla beni itam ediyor . Keşke ben onu beni rahatsız ettiği zamanlar gidip şikayetçi olsaydımIsterseniz mesajla hakaret etmeyin. Bu adam size tazminat davasi acar.
Eşyanız neydi ki ya? Bu kadar muhatap olup yüz göz olmaya değecek bir şey miydi bari? Hiç iletişime geçmemeliydiniz.
Ne şeytanı gör ne besmeleyi çek demişler.
Elbette Aile yadigarı bir şeydi istemede çalıp götürdüğü bir eşya 100 yıllıkEşyanız neydi ki ya? Bu kadar muhatap olup yüz göz olmaya değecek bir şey miydi bari? Hiç iletişime geçmemeliydiniz.
Ne şeytanı gör ne besmeleyi çek demişler.
İstemede eşya mı çalıp götürdüElbette Aile yadigarı bir şeydi istemede çalıp götürdüğü bir eşya 100 yıllık
evet İşte sadece o manevi değeri yüksek şeyi istedim kibarca tuttu benden para istedi hatta dalga geçmek için kredi çekeyim yazdım ne zaman verirsin parayı demişİstemede eşya mı çalıp götürdü
Iste bu olmadi cikssss