• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan arkadaşlar nişan bohçası için aldıklarım azmı olmuş sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi sukut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ya bu bohça merasimini anlamıyorum ama annemin ilk kızıyım bu adetlerden geri kalacağınıda sanmıyorum. ben sevgilimle anlaştım o bana ben ona çıkıp zevkimize göre ihtiyacımız olan şeyleri alıp vereceğiz kimse bilmeyecek :)
gereksiz yere en güzel anlarınızı mahvetmeyin bence iki çul çaput yüzünden strese girmeye değmez.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sohbet o kadar güzel ki ben de katılabilirmiyim yerimseniben
ben damat bohçasına lifti havluydu seccadeydi pek öyle şeyler koymayı düşünmüyorum sadece gömlek kravat iç çamaşırı eşofman takımı traş takımı gibi şeyler koymayı düşünüyorum yarısından çoğunu aldım zaten

hoş geldik muhabbete zemuszemus

valla aslında ben de saydıklarını koymak istemiyorum aynen; ama karşı taraf ne düşünür? çok karışık işler. hele adetler başka başka olunca. bizim söz, nişan nisan ayı içinde olacak; fakat henüz hali hazırda bir şey yok akannehir

birbirinize aldıklarınız yeterli de ailelere bir şey yok muydu
bizde kardeşe anne babaya da bohça yapılır
bi de siz erkeğe sandık mı götürdünüz

mutlusun
canım bana da saçma geliyor sen bohça yap aynılarını karşı taraf da sana yapsın değş tokuş gibi boşa zahmet ama adet olmuş
şimdi sen havlu lif fln koymazsan ve nişanlının ailesi de öyle şeeylere önem veriyorsa hoş olmaz açılınca akrabalara mahcup olurlar en basiti
herkes öyle inceliyor ki çöp çıksa ama kötü niyettten değil öyle biliyorlar

kayınvalidem başta kendisi söyledi ne siz bize ne de biz size bohça yapmayalım die söledi o yüzden kardeşlere de kayınvalideye de bişey yok sadece nişanlıma koycam bohça

valla alıcaz koyucaz artık ne diyelim.onlar bize gelecek istemeye, biz onları görmeye gidicez, orda alışverişler de yapılacak. peşinden nişana bize gelecekler... ne çok işşş.

allahtan annemler geliyor, ben ne istediğimi falan zor söylerdim. yakınlara bohça olayına girer miyiz bilmem? benim bi kardeşim var, onun ooooooohooo kaydirigubbakcemile3

Canım benım daha ne olsun cok guzel fazla bıle onlar onemlı degıl ayrıntılara takılma erkekler bole bıseyı dusunmezler bıle onlar ıcın gereksız gıb bole seyler ben kendı nısanlımdan bılıyorum takma kafana.....

Back