• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan arkadaşlar nişan bohçası için aldıklarım azmı olmuş sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi sukut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
dün akşm nişan bohçası götürdük resimlerini akşam evden eklerim inş.Ama nişan bohçasını götürdükten sonra nişanlım ne yorum yaptı ne güzel olmuş dedi.hiç bişi söylemedi ben en azından teşekkür edeceğini sanmıştım.Şunları aldım sizce azmı
azmı geldiği için surat yaptı bizim köftehor:ecrin_bebek:

-Traş takımı
-saten gecelik takımı
-pıerr cardin eşortman
-kom iç çamaşır takımı 2 tane
-phılps traş makinası
-pıerr cardin çorap
-rodi merselize kazak
-damattan gömlek
-winmax tan gömlek
-hamam havlusu takımı
-2 tane havlu,bir seccade,namaz takkesi,tesbih,2tane lif
-de faktodan canvas pantolon
-çeyiz sandığı
-----------------------------------------------------------------------------------
onlarda bana;
çeyiz sandığı
nevresim takımı
seccade takımı
kom dan çamaşır takımı 2 tane
saten gecelik takımı
makyaj seti
yemeni,havlu,lif,patik
örgü şal
2 tane kazak
bide nişan çarşısında aldıkları çanta elbise ayakkabı

off arkadaşlar yani altı üstü çul için kırgınlık olsun istemiyorum.bizimkininde çeiz sandığı ile ilgili ağzından kelam çıkmıyo sizcedemi az olmuşohaoldumsmile

olması gerekeni yapmışsın daha ne yapacaktın ki?

sağolası jillicancığım bu anlamsız sukut hali nişalımın bu düşünceyi beynime soktu acaba başka şeylermi bekliyodu diye..olumunekankayizsmile

aman anlamamıştır bile.erkekler çakmıyo böyle şeyleri.benimki de hiç sesini çıkarmamıştı.hiç takılma.takıldıysanda sor nişanlın o senin.için içini yemesin.ayrıca bohçanda gayet güzel

ya canım canını sıkma anlamaz erkekler öyle seylerden eminim kötü bişi düşünmüyordur nişanlın

bence de canım erkekler için önemsiz böle şeyler. valla çok bile yapmışsın

Sevmiyorum bu bohça olayını,tamam adettir ama bana son derece gereksiz geliyor.Zaten çeyizde olması gereken şeyleri al gülüm ver gülüm edasıyla insanlara empoze etmişler.Belki nişanlınız içinde durum böyledir.Bunları teferruat olarak görüyordur.Az mı yapmışım demişisiniz listeniz fazlasıyla kalabalıkken.Teşekkür etmelimiydi,nezaketen evet.Etmediysede siz etseydiniz belki anlardı.

Valla tatlım bence onlar sana daha az almış yani :sinifsinif: ya ben sevmiyorum böyle iki parça malzeme için kırgınlık çıkmasını :1closedeyes:

ayyy hiç takma daha ne olcak baştan aşağı dolap düzcek deilsin nişanlına yeterde artar bile az olmuş çok olmuş bunları kafaya takıcak biriyse karşındakiler işin zor

erkek ne anlar ya
bence anlamadığından ya da bu tip şeyleri önemsemediğinden bişi dememiştir

Bence çok bile daha ne olacak.
Sen boşuna kendini üzme şeker, arkadaşların da dediği gibi, çok ilgisini çeken bir konu olmadığından dikkat etmemiştir bohçaya ne var ne yok diye pek incelememiştir, ondan yorum yapmamıştır. Aldığın her şeye değer verir ve severek kullanır hiç merak etme, sonuçta sen onun en sevdiği insansın :1hug:

gayet güzel şeyler almışsın fazla fazla
erkekler anlamaz böle bohça işinden lafı açıldımıda kapatırlar bizler kadar önemli dğl onlar için kafanı takmana gerek yok

erkek ne anlar ya
bence anlamadığından ya da bu tip şeyleri önemsemediğinden bişi dememiştir

aynen canım katılıyorum sana erkekler ne anlar yaa bohça işinden felan bizimki söz akşamı gelirken çiçek çikolata nasıl alınacak onu bile bilmiyordu ben dürte dürte eğittim :mymeka: yani seninkide bohçadan anlamadığı için bişey diyememiştir :teselli:

olması gerekenden fazla yapmışsın... daha ne olsun...hem 3-5 parça eşya için surat mı aılırmış....basit konular bunlar....

Son düzenleme:
Bencede çok bile koymuşsun,daha nolsun.
Ben walla senin kadar koymuyorum yani.Daha ne koyacaktın yahuu:sm_confused:

canım benim çok almışsın bence bunları hiç yapmayanlar var çok bille erkekler düşünmezler öle teşeküür felan boşver takma kafana.sen görevini yapmışsın daha ne olucak

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sohbet o kadar güzel ki ben de katılabilirmiyim yerimseniben
ben damat bohçasına lifti havluydu seccadeydi pek öyle şeyler koymayı düşünmüyorum sadece gömlek kravat iç çamaşırı eşofman takımı traş takımı gibi şeyler koymayı düşünüyorum yarısından çoğunu aldım zaten

bence de fazlasıyla doldurmuşsun canım bohçanı..

olması gerekenden fazlası var eksiğin yok..

bunlara da surat asarsa :bbo:

bence de anlamadığından yorum yapmamaıştır
..

Back