Arkadaşlar ne olursunuz yardım edin. Çıkmazdayım. Uzun ama ne olursunuz yardım edin

hata yapabılcegnız donemlerdesınız..
ama sunu unutmayın cınsellıgı yasıya bılırsınız cıkıpda bunu hangı hakla hangı sıfatla 3.sahızlarla paylasıyosunuz ozel yaşam ozel hayat nerde?..bı ılıskı bıttıyse bunun acıklamasını cıkıpda sıze bacı dıye herkese yapmamalısınız bana gore sız hatalısınız..
bu sekılde konusmalar yapabılen bı bayan kendınısını koruya bılır karsısındakının nıyetını anlar.
hayatta ne olursa olsun yasadıklarının acıklamasını ailen dısında yerı geldımmı onlara bıle yapmamalısın her onune gelene acıklama yapmaya kalkarsan yorgun dusersın hayatta...
sızın sevrenızdekıler sızı ne sekılde tanıyolarkı cıkıpda sıze namusunuz kac paralık dme hakkını buluyolar nasıl bı arkadas cevresı kı bu..hepsıyle ıletısımını kesmelısın basın dahada agırabılır..

Güzelim sen ne diye arkadaşlarınla bu derece özel hayatını paylaşıyorsunki
Ayrıca o kim oluyorda seni tehdit ediyor . . . !!
Senin evde ailen yokmu . . .
Hemen o çocuklarla ilgi alakanı kes. hattını değiştir . öle her önüne gelene telefon numaranı verme
Konuşma görünce aldırış etme.cvp verme. . sen cvp verdikçe daha çok üstüne gelir
Baktın çok ileriye gidiyor. ailene söyle. . .
Msnindende sil.sırf senle konuşmk için başka msn adreslerinden seni ekleyebilir kabul etme.

canım bence manavı da karıştırma bu olaya...
ailen uzakta olabilir ama bir telefonla da bu olay çözülebilir...

bak bir arkadaşımız kızının arkadaşının başına geleni anlatmış...bir telefonla çözmüşler... bir büyüğüne rica edeceksin ; kuzen filan da olabilir... savcılık ; polisdiyip gözünü korkutacaksın...

yoksa sen korktuğun için herşeyi yapma hakkını bulur bunlar...

hayatta sindirilen olma sakın... ayrıca iyi niyetimden oldu diyorsun daiyi niyet değil bu saflık... o yaştaki erkeklerin aklı genelde o yönde çalışır... cahilce davranırlar... aman taviz verme...

tekrar söylüyorum manav da bir erkek o kadar özelini anlatma sakın bir de ona...

Haklısınız arkadaşlar. Eve doğru geleceği sırada evden çıktım. Tugcegile doğru gidiyordum ki tam 4 kişilik erkek grubuyla gelmiş. Bense tek kişiyim. Allahtan etraf kalabalıktı. Tugcelere doğru yürüdüm. Tugce, tugba (Ablası), ali (Komşusu ) cıktılar geldiler hemen yolda karşıladılar. Muratla ben konustuk, ben dedim tamam hata yaptım, hatamı kabul ediyorum, dedim. O da tamam zaten hatanın büyğü bende özür dilerim dedi bende özür dilerim dedim.. Sonra Tugce tugba ali vs geldiler tamam bir daha görüşmeyeceğiz dedik, bizi görünce tabi siniri falan kalmadı. Sonra yanımızdan gitti baktık babası gelmiş. Tugba gidip babasına söyleyecekti ama babası çok kötüdür, en ufak bi şeyde dudağını patlatmıştı bu sene, onu düşündük boşver dedik nasılsa kapandı olay. Bir daha görüşmeyeceğim onlarla, ve yazan herkese teşekkür ederim.

kar

Sana da tşk ederim yorumun için ayrıca. Ama sen bu bizim okulu bilmiyorsun. Onlar için kapalı olmaman bile o... 'lk belirtisidir. Ne yaparsan yaranamazsın. ıkinci sene anladık biz her şeyi, arkadan atıp tutuyorlar, su an yanımda okuldan tanıdığım sıkı dostum 3 kişi kaldı o kdr. Yani hepsi it hepsi kopuk. serseriler o yüzden kimseyi umursamıyoruz. Ve gerçekten övünmek amaçlı söylemiyorum güzel bi bayan sayılırım ve cok tanınırım. herkes bilir ve cok kıskanılırım. ınsanlar arkamdan cok iş cevirdi. Bnm inan ki kimseye zararım yoktur. benm son senem artık kimseyi takmayacağım. cünkü calısmam gereken bi snvmda var sonçta...

emınım hoş ve guzel bı bayansındır..
ama o kısılere takılarak hayatının hayatsını yapmamalısın tatlım..
herkes ne dusunurse dusunsun onemlı olan sen ve yolunsun..
kapalı olup olmamak bu ınsanla vıcdanı arasındadır ..
bu konusmaları yapan arkandan bu denlı ısler cevırenlerı kaıdeye bıle almamlısın cunku takılcak yanları yok ınankı 3 kısı dıyosun 1 kısı olsun dostun olsun onemlı olan nekadar kalabalıkda cok olması degıldır dost unutma..
basın kapalı degıldıye ınsanların dusuncesı kedınlerıne kalsın bırak tatlım..
sadece o okuldan mezun olmaya bak..ınan yanlıs cevre heba eder senı ınankı..
sevgılerle ..

yazdım sildim oldu canım
nasıl sinirleniyorum varya sileceksen yazmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir dahaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…