Arkadaşlar ne olur yardımcı olun :(:(

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
herkese selamlar.21.01.2012(yaklaşık 3 hafta) önce ben 6+6 günlük bebeğimi düşürdüm içeride kalan parçayıda kürtajla aldılar. doktor bi ilaç verdi bi kaç gün kullandım sıkıntılarım tamamen geçti.

ama dün gece kahverengi leke tarzı bütün adet belirtilerim de var bi kanama geldi ben ilk baş adet kanaması sandım ama sabah kalktığımda damla bile gelmemişti. adet olmadım. hemen doktora randevu aldım ama oda şuan en yakın 27 sine verdi. internetten araştırdım herkes asherman sendromu yazmış bende rahim içi yapışıklıkmı oldu şimdi çok korkuyorum bebek hayallerim filan hep suya düştü. ne yapıçam ben

böyle az gelip daha sonra adet olanlar varmı. acaba kürtaj yapan doktora mı gitsem randevusuz. ne olur bi akıl verin.

kurtaj sonrası bu tarz durumlar normal olabiliyor canım .senin söylediğin de bi ihtimal tabi.o yüzden doktoruna görün ama tek ihtimalin o olduğunu düşünme kürtaj düzeni bozuyo sonuçta

cevabın için teşekkürler canım gebelik testi yaptım neyseki negatif çıktı. sabah doktora gittim sistem çalışmadığı için hiç bir hastaya bakmıyolarmış. eve geldim hafif sancılarla başladı kanama. her ne kadar çok çok gelmese de geliyor sıcak bi duş aldım söküle bilmem için. annemlerde normaldir diyo çok evham yaptın diyolar sanırım sorun bende çok kafaya taktım ondan gelmedi. neyse ki azda olsa geliyor. :)

evet canim rahat tut sen icini ama yine de doktoruna git kurtaj sonrasi muayene olmak lazim nolur nolmaz.ayrica gecmis olsun canim cok insallah bi dahaki hamileliginde saglikla kucagina alirsin bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…