• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR NE OLUR YARDIM EDİN (çokuzun)?

Wingsofdevil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
17
0
1
24
Arkadaşlar şimdi bir çocuktan hoslanıyordum. Ben lise sonuncu sınıfım. Fal baktırdım telefonumdan. Yazdım ki ben birinden hoşlanıyorum ismi şu felan. Baya uzun sorular sordum falcıya. Unutmayayım diye telefonuma notlarıma kaydetmiştim. O sıralar telefonumu öyle arası hep alırdım o gün sınıfta unutmuşum. Mutlaka okumuslardır telefonumu. Ve şifrem de 123456 bunu yapcak cok kisi var. Okudulursada bunu cocuğa söylemişlerdir. Şimdi ben sonra yine fal baktırdım dedi ki kadın hoşlandığını çevresi biliyor kendiside cocuğa okutmuşlar dedi. Arkadaş çevresi çok şımarık ama dedi aklını celiyor dedi sürekli. Ne diyorlar dedim? Telefondan baktırıyorum tabi bunları sorarken. Dedi ki işte bu kız sana göre değil , sıkılırsın tarzında şeyler diyorlar dedi. Bende sonunda madem biliyorlar dedim açıldım çocuğa. İnstagramdan yazdım. Baya baya tanıyorsun sen zaten beni dedim. Telefonumu sınıfta unuttuğumu ve okuduğumuzu düşünüyorum dedim anlattım .hayır dedi okulda senin gibi biri olduğunu biliyorum ama suan hoslandığını yeni duyuyorum dedi. Ama ben biliyorum okudular. Sonra dedi ki buluşalım felan buluştuk beş gün oldu hergün wpden konusuyoruz . Ben okudular diye utanıyorum. Sürekli trip vs atıyorum sebebi telefon olayı. Demin haftaya tekrar bulusalım dedi. Madem sevmiyor neden umut veriyor? Vermiyor mu yoksa? Seni tanımaya calısıyorum şans verdim diyor. Yakın kız arkadası var sınıfa girdi o gün bana baktı gülümsedi. Sordum hoş kız dedi senin hakkında . Neyse şimdi garip kısma gelelim. Bunlar eğer telefonumu okuduysa iz bırakmadan yapamamışlar bunu. Bunu sınıftan bi kız biliyor telefonumu okumuşlar kanka dedim. Arada korkutucu birşey bu dediZ sanki biliyormuş gibi. Süphelendigim biri var sınıfta . Dedim o yapmış olabilir mi ? Sürekli hayır dedi sonra evet olabilir dedi. Şimdi garip kısma gelelim. Bu olaydan sonra baktım instagramıma konusmalar cok her gün gördügüm konusmalardan biri yoktu. Bir garip hissettim. Ama ne zaman baksam olan konusmalardan biri yoktu. Bir oynama gariplik vardı instagramda . Ama bir konusma silinmisti kimle silindi bilmiyorum. Arkadasım sürekli sordu demin telde bir gariplik hissettin mi diye instagramında. Cocuklada hala konuşuyoruz bu arada.

Napmaya çalışıyorsın çocuğum aynı konuyu açmışsın bir de bırak falla uğraşmayı derslerine odaklan bu tip şeylere de bu kadar itimat etme

Fallara bu kadar inanıyon madem böyle şeyler olacağınıda söyleseydi ya bişey anlamadım çok kafa karıştırmışsın :110:

Back
X