- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba arkadaşlar ehliyete yazıldım direksiyon sınavının 1.cisinde kaldım,3 nisanda 2.ci sınava gireceğim ek ders alıyorum ne olur dua edin kazanayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boş şans canım :) panik yapma sakin sakin davran arabaya binince ilk iş emniyet kemerini tak :)merhaba arkadaşlar ehliyete yazıldım direksiyon sınavının 1.cisinde kaldım,3 nisanda 2.ci sınava gireceğim ek ders alıyorum ne olur dua edin kazanayım :)
Allah yol açıklığı versinmerhaba arkadaşlar ehliyete yazıldım direksiyon sınavının 1.cisinde kaldım,3 nisanda 2.ci sınava gireceğim ek ders alıyorum ne olur dua edin kazanayım :)
En önemlisi sakın acele etmeyin. hız yapmayın. 1.ve 2. viteste yavaş tempoda gidin.merhaba arkadaşlar ehliyete yazıldım direksiyon sınavının 1.cisinde kaldım,3 nisanda 2.ci sınava gireceğim ek ders alıyorum ne olur dua edin kazanayım :)
Bol şans. Bende düşünüyorum yazılmayı hevesliyim ama cesaretimi toplamayı bekliyorummerhaba arkadaşlar ehliyete yazıldım direksiyon sınavının 1.cisinde kaldım,3 nisanda 2.ci sınava gireceğim ek ders alıyorum ne olur dua edin kazanayım :)