• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ne olur şans dileyin

Ay tatli heyecanlar 😍
Bol.sans dilerim
Benim.de ehliyet var pratik az, buradaki ehliyet kursundan ders alayim dedim dükkan kapanmis🤣 sans iste
Size de hayırlı olsun şimdiden ehliyetiniz😍 evrene olumlu enerjiyi gonderelim ki olsun 🤗

merhaba arkadaşlar ehliyete yazıldım direksiyon sınavının 1.cisinde kaldım,3 nisanda 2.ci sınava gireceğim ek ders alıyorum ne olur dua edin kazanayım :)
En önemlisi sakın acele etmeyin. hız yapmayın. 1.ve 2. viteste yavaş tempoda gidin.

Sakin olmakta fayda var. l park , paralel park ve yokuş yukarı kaldırmada çok yavaştan hareket edin.

Ani frende debriyaja bastıktan sonra gavura vurur gibi freni kökleyin alrjdktkt parklarda ve geri gelirken flaşör düğmesine basmayı unutmayın bol şans

merhaba arkadaşlar ehliyete yazıldım direksiyon sınavının 1.cisinde kaldım,3 nisanda 2.ci sınava gireceğim ek ders alıyorum ne olur dua edin kazanayım :)
Bol şans. Bende düşünüyorum yazılmayı hevesliyim ama cesaretimi toplamayı bekliyorum :KK49:

Bdv'ye açılacak konuları karıştırdığınız gibi gaz pedalıyla freni karıştırmamanız dileğiyle, iyi şanslar.

Bizde martenicka ipini bağlamak için dileğimiz kabul olsun diye leylek görebilmek için havalara bakalım agshjsjs

Neyse öncelikle sakinlik
Pedalları karıştırmadan
Ayağını yavaşça debriyajdan çekip aynı anda gaza da yavaşça basarak ( tabi Manuel se )
Rutin hiz limitini asmadan aynaları kontrol ederek aracın ekran kısmına bakarak yani sürekli gözler fıkkırı fıkkırı olacak
Sinyallere dikkat
PARK ETMEK dikkat
Bayır yukarı çıkarken DIKKAT hiz kesmek yok , bayırda durursan da yarım debriyaji sakin unutma
Aklima bunlar geldi

Bol şaaaaans 🌸

Derslerde en kusursuz sürdüğünüz günü düşünün ve o günden bir farkı olmayacağını kendi kendinize telkin edin.. Bende yeni aldım ehliyetimi, stres illaki oluyor ama dediğim telkin yöntemi bende çok etkili oldu. Sınav anında heyecanımı çok güzel kontrol etmemi sağladı. Gözetmenlerle sohbet ede ede 11 km ne ara bitti anlamadım bile.. Başarılar diliyorum bu sefer olacak kendinize güvenin 🙏

Back
X