• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ne olur cevap yazın.....

YETMEZMXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
49
0
86
35
Erzincan
:1no2:arkadaşlar ben adet günüm yaklaşınca çok midem bulanıyo adet olduğum zaman 1.2.ve 3. günleri çok çok sancım oluyo ve tabiki en kötüsü kusmalarım oluyo ve beni mahvediyo ne olur bana cevap yazın benim gibi olan varmı yoksa tuhaflık bendemi aman zaten başka kimsede olmasında çok kötü bişey ve (iğrenç)tabi.dr a gidicem bunun için .

canım hayat aktivitelerini devam ettiremeyecek kadar engellediği için mutlaka doktora gitmelisin. çünkü bu bir terslik olduğunun göstergesi. benimde ilk gün ağrım çok oluyordu ilk kez doktora gittim ultrason çekip ilaç verdi kullandım ama geçmedi tekrar gittim yine ultrason çekildi yine birşey çıkmadı yumurtalıklarımda. daha kuvvetli bir ilaç verdi şimdi onunla ağrımı kontrol altına alabiliyorum kusma hiç olmadı bende.. sende mutlaka git birşey çıkmaz umarım bir ilaç yazar ve ağrını kontrol altına alabilirsin sağlıklı günler

Mide bulantısı ve istifra bende de oluyordu ama artık geçti.. Doktora gittiğimde bir şey çıkmamıştı.. Hala 1. ve 2. günleri çok zorlu geçiyor benim de.. Sürekli bir baygınlık hissi oluyor.. Bu dönemde bol bol meyve yemeye ve takviye vitaminler kullanmaya özen gösteriyorum.. Vücut direncimi arttırıyor..

ayy benm de olurdu öle.karnım yapışmıs gibi gelirdi iç organlarıma.kusardım hatta bayılırdım.dizlerim falan cok agrırdı...kabus gibiydi.sonra dr bi hap verdi.adetin 1.günü içiodum ne agrı kaldı ne sızı.hatta 2-3 ay sadece 1 tane aldım o haptan ve bi daha da olmadı.birde o günlerde yumurta yersem kesin acillik olurdum :(

Back