ya kıslar yok mu bilen...
canım hamilesin 10 ve aşagısı gebelik yok demek hayırlı olsun a.sa.s
canım 3.hafta 10-50ml diyo ya anlamadım ben kafmçok karıştı peki neden herkes bekle diyo anım ilgin için teş.ederim
keşke testi yaptırdığın yere sorsaydın canım
Bu değere göre hamilesin.. değerin düşük olması daha çok yeni bir gebeliğin belirtisi olabilir böyle panik yapma hemenkaydirigubbakcemile3
Bekleyeceksin tabi adetin geciksin birkaçgün sonra yeniden kan testi yaptır bakalım kandaki gebelik hormonun yükselmişmi. Bu değeri katlayarak yükselmesi gerekiyor.
Bu dönemlerde bazen sonuç hüsran olabiliyor adette olabilirsin o yüzden sabrlıla bekle ama şuan sonuç pozitifgörünüyor hayırlısı olsun..a.s.
canım 3.hafta 10-50ml diyo ya anlamadım ben kafmçok karıştı peki neden herkes bekle diyo anım ilgin için teş.ederim
tatlım yeni başlayan bir gebelik işte her gün katlanarak artacak değerlerin. herkesin gebeliği 15000 lerde mi başlıyor yani? ne alakaaaa?? henüz rahme yeni yerleşiyordur, bol bol uzan dinlen, kafandan da bu soru işaretlerini çıkar çünkü sen bal gibi hamilesin!!:CüvCüv::CüvCüv:
ayy çok sevindim arkadaşım.
hiç telaş yapma bebişin seinledelikafadulden
emin olmak için adetin bi kaç gün geçince hem kan testi yaptırırsın hem de doktora görünürsün.
seninle konuşmuştuk bi kaç ay önce.
ben bu ayın 22 sini bekliyorum inşallah bu sefer tutar dua et benim için de.
kaç aydır deniyordun tatlım sen??