- 22 Şubat 2014
- 368
- 600
- 103
- 34
- Konu Sahibi kahve_kokusu
-
çocuk anne ve babasını arıyor olabilir mi?
bir de ablanızın çoccuğu neden size yenge diyor?
Yenge miiii
Çok başarılı bir öğrenci sayılmaz. Ama ona güvenip sen bunu yaparsın ben inanıyorum ben sana güveniyorum dedikçe dersleri yükseldi. Ben evlendiğimde 5. sınıfa gidiyordu ve ortalaması 60 tı sonra ben ilgilendim 72 oldu diğer sene 74 oldu yani başarınca mutlu olan ama yanlış yaptığı sorularda olunca zaten yapamıyorum ben beceremiyorum modunda bir çocuk offfŞimdiye dek nasıl bir öğrenci idi. 6. 7. Sınıftan çok eksiği varsa okulda ders dinlemiyor dinlese de takip edemiyorsa işiniz zor.. önce temelini saglamlastirmali anlamaya başlamalı ki sikilmasin.. Psikolojik olarak da yorgundur.. üstüne giderek olmayacak gibi tabi çocuğu tanıyıp her yönü ile ele alıp çözüm bulunabilir buradan zor..
vandayım maalesefçocuğun dersle ilgisi yok gibi ..teogun önemini kavradığındığınıda sanmıyorum..
hangi ildesiniz ?
ist da iseniz kalkın bu hafta sonu çocuğu gezdirin.. kabataş lisesine göürün galatasaraya götürün..
yemek vakti sofrada alttan alttan mesajlar verin.. gelecekle ilgili ..
başka birşey gelmedi aklıma zira çocuk okumaya hevesli değil gibi önce bu hevesi canlandırmak lazım..
spordan beklentisi oyun oyundan beklentisi de 7/24 bilgisayar oyunları aslında vaatler de veriyorum kazanacaksın tabiki kazanırsan zaten istediğin telefonu alacağım sana sen yaparsın yapanlar senden zeki değil diye ama bilemiyorumBelkide kapasitesi yok. Spora yada sanata yönlendirin derim.
haklısın bende diyorum kahve neden bu kadar fedakarlık ama sonra diyorum ki onlar hepimizin çocukları bencil davranırsak hep kendi çocuğumuz dersek bu cumhuriyeti kime bırakacağız. Bizden öncekiler öyle düşünseydi biz olmazdık kiBuyuk bir yukun altina girmissinsiz. Insanlar ergen cocuklariyla kendi basedemezken siz baskasininkiyle ugrasiyorsunuz. Kolaylıklar dilerim. Çözümü zor.
vandayım maalesef
Akşam netten birkaç hikaye ve lise göstereyim haklısınıznetten gösterin.. üniversitelerin kampüslerini falanda gösterin.. çocukta bir amaç bir heves oluşsun önce..
ne olmak istiyor ? oradan yürüyün..
Bizimkide inşaat mühendisi olacakmış sabah kahvaltısını bile zor yaparken nasıl olacak bende kestiremiyorum acaba bende mi korkularına oynasam ?Benim kardeşim de geçen sene teog a girdi. Ders çalışmayayım sabahtan akşama lol cs oynayayım tarzında bir çocuk. Kursa bile gitmemek için kırk takla atıyordu. İlk sınavda 22 yanlışı çıktı. Son bir ay kala baktı netler iyi değil. Galiba imam hatipe gideceksin korkusu verdik çocuğa birden çalışmaya başladı ve şimdi iyi sayılır bir lisede. Korkularına oynayın. Bizde imam hatip tehdidi işe yaradı :)
Yanlış anlama olmasın imam hatipleri küçümsemek değil maksadım kardeşim mühendis olma hayalleri kuruyor. Ders çalışmadan nasıl olacaksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?