• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Arkadaslar mutfak icin acil yardim lutfen....

sagolasın canım,bugun mutfak montajı yapılıyor evde,ısyerındeyım henuz gıdemedım,aksamustu gıdıp bakıcam bakalım neler yapılmıs:)

Recne canim evden geliyorum simdi,mutfak hala montaj halinde ama bu haline bile bayildim ben,renk muhtesem olmus okadar acmiski evi rengi,hic dusunme bence bu renkten sasma,ben bayildim,yarin fayanslarida orulsun ankastre taklsn dahada guzel olcak ins...

inşallah iediğin gibi olur cnm..bu tip şeylerde bizzat araştırarak bilinçli yani bilgi sahibi olarak görüşüp yaptırın derim.
ben araştırmadan yaptırdım mutfağı yani eskiyi bozup yeniden ..mimar geldi ölçtü biçti şöyle yapacağız falan filan ,o an için hoşuma gitti herşeye tamam dedim ,tamam güzel oldu amma,,öyle bir kazık yemişimki fiatta çok üzüldüm farka,,yapacak bişey yok olan olmuş dedim artık,,sağlık olsun...

Tesekkur ederim,sagolun.ben ilk bu renkleri vermistim ama sonradan kafam okadar karistiki,simdi iyiki fikrimi degistirmemisim diyorum..

çok sewindim canım beğenmene..banada şuan tam gaz verdin fikrim kesinleşti benimde.. :)) ( ah birde görebilsem mutfağını )

biz evi müteahhitten alıcaz iş karşılığı..gerekirse fark verip iyisi olsun istiyorum bende..aklımda capiccuno krem vardı ama çerçeveleri ve kasası beyaz olacağından sanırım beyaz capiccuno olacak.. az önce halı baktım beğendim..mutfaklara başlansın inş. beğendim renkler var derler ve onu yaptırır müteahhit..

Recne aklimdasin,evde isler bitmedi hala mutfak temizlenmedi rezil halde cekip atmak istemedim
İnsaat tozundan cam seramikler belli olmuyor,az bi zaman var az daha sabret ha bu haliyle gormek istersen ozelden atarim

hem çalışıp hemde ew işiyle uğraşmak gerçekten çok zor Allah kolaylık versin sana..seni anlıyorum ve çokta yormak istemem doğrusu..ama hep aklımdasın bunu bil :)) uygun olursan özelden mutfağının son halini görmek isterim..inan toz pis vs. bakmıcam sadece renklere takılı kalıcam..daha sonrada ewdeki işlerin bitince en son herkesle paylaşırsın canım..

resimlerini eklermisin bende yeni yaptırıyorum bende bordo ve beyaz olsun istedim.ama capiccino da güzel olur resimlerden baktığım kadarıyla.

hala bitmedi mi işlerin inan her bu siteye girişimde acaba foto koymuşmudur diye bakıyorum..sana resmen abone oldum söyleyeyim :)))özeldende atabilirsin dağınıklık hala bitmedi ise..

Recne kusura bakma canim eve tasindim
Tasinali okadar sıkıntı cektimki ustalardan eve girdim hala yarim kalan isler vardi resmen sinir harbine girdim,biyandan ustalarla ugras biyandan evle.artik yerlestim
Sayilir,buhafta isyerine gider gitmez soz aticam canim evde tlf dan girdigim
İcin atamiyorum,bana ozelden mail adresini verirsen hic ugrasmadan direk atablrm foto sana,aninda cekip yollarim tlfndan

tamam canım seni çok iyi anlıyorum..birde kendime kızıyorum bu mutfak merakım nedir diye :)))özelden mail adresimi yazdım..fırsatın olursa bir ara gönderebilirsin canım..biz kasımın ilk haftası taşınacaktık güyya ama sanırım ocak yada şubatı bulacak ..bizim müteaahit biraz ağır yapıyor işlerini..

merhaba,benim mutfağım beyaz resim eklemeyi becerebilsem koyardım fikir olurdu size .Geçen yıl aynı şeyleri bende yaşadım acaba acaba deyip durdum sonuç mu ?bence süper oldu tabi başkaları da öyle söyleyince tamam dedim.Şimdi capiccino bence hoş durmaz tabi karar senin benim ki düz beyaz parlak mebran,tezgah siyah çimstone,ara karolarda mat seramik grili siyahlı beyazlı idi ben grisini çıkarttırdım sadece siyahlı beyazlı oldu.Sizin mutfağınız ışık alıyorsa ara karoyu düz siyah yaptırın derim tezgahla butunluk olsun diye.cam fikrinden vazgeçin basit duruyor bence hem mutfağa giren ışıl ışıl karolara bakmaktan mutfağını görmücek arka planda kalır mutfak, tabi ki bu benim fikrim.Birde küçük taşların yani seramiklerin kullanımı zor hep dikkatli olmanız gerekiyor yemek sıçramasın yada bulaşık akıtırken falan neden mi?taşlar küçük olduğundan derz araları da çok oluyor yemek sıçraması artıyor elimde derz dolgu kalemi devamlı üstlerinden geçiyorum zor geliyor bana ama göruntusu güzel ama kullanışlı mı güzel mi olsun dersen karar senin .yerler grimsi ışıkta simli gibi duruyor öyle yaptırdım .masam siyah cam sandalyeler siyah derili kullanımı rahat iki çocuğum var (kısmetse üçüncü de yolda )
yemek yerken ellerini yağlı yağlı değdiriyorlar hem deterjanlı bezle pırıl pırıl oluyor.Aksesuar olarak kırmızı kullandım renk katsın diye kırmızı sabunluk, kaşıklık, kettle,saat vs...
neyse şekerim uykum geldi yaramazlar başımda ne yazdım bilemiyorum uykumda geldi yanlış yazdıysam kusuruma bakma karar senin ne olursa olsun içine sineni yaptır.

konu sahibi arkadaş yaptırmış çokta şık olmuş..inan ben bayıldım mutfağını görünce..çok araştırdım bende arkadaşım gibi capiccuno beyaz yaptırmaya karar verdim..önemli olan insanın içine sinmesi kullanım olarakta kullanışlı olması..

senin tarzını yansıtmalı bence yani mutfakta kendini görmelisin kendine bırak bence kahve seviyorsan cappicino renklerini yap yada manzara seviyorsan renkli birşeyler yap canım kendini tasarla bence ben mutfağımı kendim tasarladım bi ekip var istediğimi yapıyor çok güzel oldu tam kendimi yansıtıyor mutfağım

konu sahibi sürmelim keşke fotolarını eklesende bizde görsek.. Recne öyle bi anlatmışki çok merak ettim:26: bizede fikir olur lütfen resim kooooyyyy!!!

Back
X