Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar mülakat sonrası telefon beklemekten bir hal oldum, ne yapmalıyım
canım bende turkcelde çalışıyorum bence beklemelisin bana 2 hafta sonra dönüş yaptılar ki en son bölge müdürü ile bir görüşmen olması gerekli o görüşme gerçekleşti mi??
canım bende bi bankanın sınavına girdim 6 mayısta bizimde sınav güzeldi 2 kişi girdik sınava ki sınavda da onu bi kaç kere uyardılar hatta mülakatıda aynı bayan yaptı bu benim için artı bi durum demiştim 1 ay içinde haber vericez dediler dönemlik elemandı yaz geldi ama hala cvp yok benimde bekle bekle olumlu olumsuz dönseler şuan olursa die diğer gelenlere de bişey diyemiyo insan ...
nasıl bişey biliyorum ama sabretmekten başka da çare yok canım allah hayırlılarını versin inşşş
canım bende turkcelde çalışıyorum bence beklemelisin bana 2 hafta sonra dönüş yaptılar ki en son bölge müdürü ile bir görüşmen olması gerekli o görüşme gerçekleşti mi??
merhaba canım evet sonunda aradılar.ıkıncı bır mulakat ıcın..bölge müdürü mağaza müdürleri;bayi sahibi 4 kişi vardı mülakatda.en çok bölge müdürü konuşturdu.önce çalıştığım yerlerden bahsetmemi istedi.müşteriye yaklaşımım nasıl olur vs vs..neden kpss sınavına girdin neden ales e girdin çocuk dusunuyormusun dediler.ben de anlattım durumu..gayet olumlu idi mülakat.bence yani onlar açısından bilemem.çıkarken hepsiyle tokalaştım.bölge müdürü ben danışmanlık firmasına gerekli bilgiyi vereceğim size araya haftasonu giriyor.bu geçtğimiz pazartesi salı dönüş yaparlar mutlaka dedi.ama cuma oldu herhangi bir geri dönüş olmadı.aramalı mıyım..firmayı