Arkadaşlar Mersin'in en güzel, merkezi yeri neresi?

bestceny

günaydın gittim ben
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
Adana
merhaba. mersine taşınmayı düşünüyoruz. ev bakıyorum. mersinin merkezi en gelişmiş semti neresi acaba? googledan aratıyorum çıkmıyor.

Çamlıbel, pozcu mah. Elit kesim oturur gittiğinde bakarsın

pozcu mahallesini duymuştum. fakat evler eski sanırım. carrefour sa tarafları nasıl? merkeze yakınmı?

yenişehir de çok daire var. orası nasıl acaba?

Caffursada yapılar yeni güzel ve planlı ama evden önce üstünüzde ve altta oturan komşuları soruşturun küçük çocukları varsa gürültü çok olur

canım çamlıbel taraflarını inceledim. fiyatlar genel olarak çok düşük. fakat evler çok yakın birbirine. carrefour tarafları hangi semt olarak geçiyor? yenişehir mi?

çamlıbel sahil kesimi evleri güzeldir arka sokakları artık şehir içinde sıkışıp kalmıştır. yenişehir ise sahil tarafında olursa süperdir. bizzat yenişehir kampüsünde okuduğum için biliyorum. iyibir semt istiyorsan sahil kısımlarını tercih et. ama carfour tarafı yeni yapılan evler var. şimdi oralar moda. evler son sistem ve çok geniş.yine de her zaman otobüs bulabileceğin merkezi bir yer olması iyi olur. ne kadar insanın arabası olsa da önünden otobüs geçmiyorsa ya da yakınından sıkıntı yaratır mersinde. o yüzden en iyi yer pozcu ve yenişehir bence tabii :88:

mezitli taraflarını da düşünebilirsin.Pozcu güzeldir ama daha sessiz olmasını istersen mezitli derim.

vıcır vıcır renkli bi yer istiyorsan evet çamlıbel ve pozcuya bakmalısın
sakin bi yer istiyorsan eger sitelerin oldugu sahil kesimini şöyle bi arastır:)

En gelişmiş yani medeni insanların yaşadığı yer yeni şehir.. Lüks evler havuzlu yerler var ama diğer taraflar da pozcuda falan kaabalık.
Arkadaşım yeni şehirde otruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…