Yumurtlama doneminde olur. Ama kistte olabilir. Belli olmaz. Adetiniz cok sancili geciyor mu?aranıza yeni katıldım sizden bilgi almak istiyorum sol kasık tarafımda tarif edilemeyecek bi ağrı var yumurtalıklarımda çatlama dönemi bunla alakalı olabilirmi lütfen beni bilgilendirin hanımlar :)
Yoo hayır ben yaklasık 2 aydr cocuk icin tedavi goruyorum bu ayda yumurtaliklarim buyudu ve catliyo acaba ondanmi emin olamadimYumurtlama doneminde olur. Ama kistte olabilir. Belli olmaz. Adetiniz cok sancili geciyor mu?
Kist yoksa ovulasyon doneminizin agrisidir.Yoo hayır ben yaklasık 2 aydr cocuk icin tedavi goruyorum bu ayda yumurtaliklarim buyudu ve catliyo acaba ondanmi emin olamadim
Dusuncen icin cok tesekkur ederm yorum yaptgin icinde ama enfeksiyon oldugnu sanmiyorum yanma yok cok garip bi agri yururken otururken sol kasik ve belimde agri kime sorsam ya yumurtalik catlamasindan yada gebeligin baslangici olabilir diyorlarYumurtlama döneniniz ise olabilir zira bebde yumurtlama günümde kasiklarımda adet sancisı gibi ağrı hissederim. Ama devam ederse bir doktora görunmenizi tavsiye ederim. Devanında yumurtalıklarinizda veya idrar yollarınızda bir sorundan kaynaklı da olabilir.
Siz evlimisiniz ? Acaba gebelik baslangici olabilirmiKist yoksa ovulasyon doneminizin agrisidir.
Sahte diplomayla buraya kadar işte..
Siz evlimisiniz ? Acaba gebelik baslangici olabilirmi
Gebelik ihtimaliniz varsa gebelik olabilir. Yoksa yüksek ihtimal kisttir.aranıza yeni katıldım sizden bilgi almak istiyorum sol kasık tarafımda tarif edilemeyecek bi ağrı var yumurtalıklarımda çatlama dönemi bunla alakalı olabilirmi lütfen beni bilgilendirin hanımlar :)
aranıza yeni katıldım sizden bilgi almak istiyorum sol kasık tarafımda tarif edilemeyecek bi ağrı var yumurtalıklarımda çatlama dönemi bunla alakalı olabilirmi lütfen beni bilgilendirin hanımlar :)
AmBurdan fıtık gibi gordum ben..ama kıl dönmesi de olabilir..
Benim tahmınlerim bunlardır evet.
Dilerimki allah sanada hayrli saglikli bi evlat verir tum istiyenlere surekli kontrole gidyorum ufak kistlerim var yumurtaligim zayfti smdi buyudu ve catliyo doktor oyle ddi carsamba bidaha kontrolum varEvliyim ben de cocuk istiyorum. ya yumurtlama doneminiz yarinsa tahminen adetten yeni cikmissiniz. Bu yuzden gebelik ihtimali düşük.
Benim her ay agirir. Ozellikle yumurtlama doneminde ama maalesef gebelik falan yok.
Insallah sizin olur. Yumurtlama doneminizi iyi degerlendirin.
Doktora gittiniz mi? Kist falan yok degil mi? Adetiniz sancili geciyor mu diye o yuzden sordum.
Bende kist var ve adet donemimde agridan bayilacak gibi oluyorum...
Am
Dilerimki allah sanada hayrli saglikli bi evlat verir tum istiyenlere surekli kontrole gidyorum ufak kistlerim var yumurtaligim zayfti smdi buyudu ve catliyo doktor oyle ddi carsamba bidaha kontrolum var
Yumurtam catlıyo yumurtalama donemim kucuk kistlerim var ama bu ay gebelikten umutluyum ins olurGebelik ihtimaliniz varsa gebelik olabilir. Yoksa yüksek ihtimal kisttir.
Amin canmm insallh insallahAmin amin. Rabbim size de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Ama fıtık olsa durabilirmiyim tarif edemiyrmki agrıyı yumurtam catlıyo ondan diyolar ama yarin yinede doktora gdcem
Yarin gidcem doktora ama tanidgm ebe hemsre olabilir dio catlama esnasndadurdu yereöyle agri olmaz doktora gdin.yumurtlama sancisi öyle olmz
İnsallah gebeliktirGebelik ihtimaliniz varsa gebelik olabilir. Yoksa yüksek ihtimal kisttir.