arkadaşlar merhaba :)

mrymbalci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
16
3
30
aranıza yeni katıldım sizden bilgi almak istiyorum sol kasık tarafımda tarif edilemeyecek bi ağrı var yumurtalıklarımda çatlama dönemi bunla alakalı olabilirmi lütfen beni bilgilendirin hanımlar :)

Yumurtlama döneniniz ise olabilir zira bebde yumurtlama günümde kasiklarımda adet sancisı gibi ağrı hissederim. Ama devam ederse bir doktora görunmenizi tavsiye ederim. Devanında yumurtalıklarinizda veya idrar yollarınızda bir sorundan kaynaklı da olabilir.

aranıza yeni katıldım sizden bilgi almak istiyorum sol kasık tarafımda tarif edilemeyecek bi ağrı var yumurtalıklarımda çatlama dönemi bunla alakalı olabilirmi lütfen beni bilgilendirin hanımlar :)
Yumurtlama doneminde olur. Ama kistte olabilir. Belli olmaz. Adetiniz cok sancili geciyor mu?

Dusuncen icin cok tesekkur ederm yorum yaptgin icinde ama enfeksiyon oldugnu sanmiyorum yanma yok cok garip bi agri yururken otururken sol kasik ve belimde agri kime sorsam ya yumurtalik catlamasindan yada gebeligin baslangici olabilir diyorlar

Siz evlimisiniz ? Acaba gebelik baslangici olabilirmi

Evliyim ben de cocuk istiyorum. ya yumurtlama doneminiz yarinsa tahminen adetten yeni cikmissiniz. Bu yuzden gebelik ihtimali düşük.
Benim her ay agirir. Ozellikle yumurtlama doneminde ama maalesef gebelik falan yok.
Insallah sizin olur. Yumurtlama doneminizi iyi degerlendirin.
Doktora gittiniz mi? Kist falan yok degil mi? Adetiniz sancili geciyor mu diye o yuzden sordum.
Bende kist var ve adet donemimde agridan bayilacak gibi oluyorum...

Gebelik ihtimaliniz varsa gebelik olabilir. Yoksa yüksek ihtimal kisttir.

durdu yereöyle agri olmaz doktora gdin.yumurtlama sancisi öyle olmz

Burdan fıtık gibi gordum ben..ama kıl dönmesi de olabilir..
Benim tahmınlerim bunlardır evet.
Am
Dilerimki allah sanada hayrli saglikli bi evlat verir tum istiyenlere surekli kontrole gidyorum ufak kistlerim var yumurtaligim zayfti smdi buyudu ve catliyo doktor oyle ddi carsamba bidaha kontrolum var

Am

Dilerimki allah sanada hayrli saglikli bi evlat verir tum istiyenlere surekli kontrole gidyorum ufak kistlerim var yumurtaligim zayfti smdi buyudu ve catliyo doktor oyle ddi carsamba bidaha kontrolum var

Amin amin. Rabbim size de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…