• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba ben 3 kere gebelik testi yaptım ama 3 ünde de silik çizgi çıktı ne demek bu?

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
474
137
33
24
Adetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?

Eklentiler

• IMG20220827155046.jpg
    IMG20220827155046.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 339
  • IMG-20220827-WA0010.jpeg
    IMG-20220827-WA0010.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 259
Adetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
Hayırlı olsun hevesiniz🥰

Erken olmasina ragmen baya net cizgi. Kan verin bence hayirli olsun insallah.

Regli olmana az bir zaman kaldıysa gecikmeyi bekle, kesin ve yüksek bir sonuçla öğren. Testlerin 2 side yanlış olamaz diye tahmin ediyorum, gebelik var. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ♥️

Acaba ne demek Allah Allah 😂😂 adı üstünde gebelik testi pozitif çıktıysa HAMİLİK demek oluyor.

Bence gebesiniz hemen bi kan verin mutlaka bizide bilgilendirin

Acaba ne demek Allah Allah 😂😂 adı üstünde gebelik testi pozitif çıktıysa HAMİLİK demek oluyor.
Silik çizgi... Adı üstüne SİLİK. Araştırdım ama heryer farklı şeyler söyledi buraya yazdım çizgi çok net olsa sorar miyim sence ? Nasıl bı yorum bu Allah aşkına

Silik çizgi... Adı üstüne SİLİK. Araştırdım ama heryer farklı şeyler söyledi buraya yazdım çizgi çok net olsa sorar miyim sence ? Nasıl bı yorum bu Allah aşkına
Çizgi gayet net neresi silik silik demeniz içim böyle bir test paylaşmanız lazım.

Eklentiler

• Screenshot_20220815_120820_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220815_120820_com.android.gallery3d.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 268
Çizgi gayet net neresi silik silik demeniz içim böyle bir test paylaşmanız lazım.
Bana da net gibi geldi zaten yaklasik 20 kişiye sordum ve üstüne satın aldığım eczaneye hepsi bana hamile değilsin dedi. Ama internette bakınca şüpheye düşüp sitede paylaştım hanfendi ben daha gencim 21 yaşındayım bunları bilmemem çok normal.

Bana da net gibi geldi zaten yaklasik 20 kişiye sordum ve üstüne satın aldığım eczaneye hepsi bana hamile değilsin dedi. Ama internette bakınca şüpheye düşüp sitede paylaştım hanfendi ben daha gencim 21 yaşındayım bunları bilmemem çok normal.
O eczane de körmüş gerçekten. Genç hanımefendi bilmemek ayıp değildir zaten öğrenmek ayıptır amma velakin testin üzerinde ki kutuda bile yazıyor okuyabilirdiniz 😊 heyecanınıza veriyorum

Back