arkadaslar merak ediyorumda;

lalmiana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
62
4
36
34
Amasya
Merhaba bayanlar. Baska bir forumda okurken denk geldim ve cok dikkatimi cekti. Hamile olup olunmadigi parmak yoluyla bile anlasilabiliyormus. Afedersiniz bir parmaginizi vajinaniza soktugunuzda elinize top gibi bir engel cikiyorsa adet goreceginizi ama sonsuz bir bosluk hissettiginizde hamile oldugunuzu belirtiyormus. Boyle bir durum soz konusu olabilir mi acaba ?

bilimsel bir açıklaması varmıdır bilmiyorum ama aşırı derecede saçma geldi bana hem niye daha kolay ve kesin yöntemler varken böyle saçma bir yolla hamile olduğumu anlamaya çalışayımki

doğru değil canım saçma bunlar ben kendim hamile olduğumu öğrendiğimde yaptım ve o sertlik vardı hamilelik boyuncada vardı adetim yaklaştığında yapmıştım hamile değilim diye üzülmüştüm ama o ay adet olmadım

bilimsel bir açıklaması varmıdır bilmiyorum ama aşırı derecede saçma geldi bana hem niye daha kolay ve kesin yöntemler varken böyle saçma bir yolla hamile olduğumu anlamaya çalışayımki

Bedava olduğu için cazip gelmiştir
Bana da saçma geldi, ama şöyle bir durum var, hamileliğin ilk ayında doktora gittiğimizde onlarda alttan bir alet ile kontrol ediyorlar ya, çok aşağıda olduğundan ultrasonda görünmeyeceği için. Yani doğru olma ihtimali var bu yöntemin, ama ben hijyenik olarak hamilelik varsa da bu parmak yönteminin zararlı olacağını düşünüyorum. 2,5 tlye bir test alıp daha hijyenik olarak kesibleştirebilirsin.

Tabi ki hijyen acisindan cok tehlikeli hamilelik durumu varsa bile tehlikeye atabilicek bi durum ama teyzesinin ebe oldugunu iddaa eden bir bayan ve bir kac kisi bu durumun dogru oldugunu soyleyince baya sasirmistim :))

canım bende senın dedıgın gıbı pek cok forumda bu konuyu arastırdım hatta bır Ebe tanıdıgım var bunu doğruladı . yanı sonucta mantıklı dusunursen eskıden ultrason mu vardı kı? ebeler elle bakarmıs gebe olup olmadıgına. bende bu konuyu doktoruma sordum o da Doğruladı ama artık bu kadar teknolojı ılerlemısken ne bunu yapan var nede tavsıye ederım dedı bılıncızce yapılan hersey zarar verebılır dedı. ha kendısı Hekım oldugu ıcın ben ne zaman bu tur bır supheyle gıtsem ılk once parmagını afederson asağıya sokar sonrada vajınanın ust kısmı hanı tuy cıkan kısmınıda elıyle bastırır ondan sonrada tamam gebelık ok der meselea bunu benım seneler once gıttıgım ege unıv. de bır Doktor hanım vardı Ayşin dıye o da yapmıstı. ama bız anlayabılırmıyız onu bılemem.

hangi devirdeyiz yahu
tıp ilerledi diyoruzda kafalar ilerlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…