arkadaşlar meraba eşi azosperm olup mikro tese ile hamile kalan varmı

latahzen95

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
60
79
32
İnş maysda ben tüp bebege hazırlandırılp eşimde mikro teseye alnck çünkü testde canlı yada ölü bulunamadı hormon testlrrimz kromzom testlrmz temz yani normal bu yöntem ile çocugu olan varmı

İnş maysda ben tüp bebege hazırlandırılp eşimde mikro teseye alnck çünkü testde canlı yada ölü bulunamadı hormon testlrrimz kromzom testlrmz temz yani normal bu yöntem ile çocugu olan varmı

Selam canim, evet ben varim. Henuz 5 haftalik gebeyim ama olsu yani. Esim azosprem ama tikanikliga bagli. Kucukken gecirdigi bir ameliyatin etkisi. Emre Kalaycioglu, Bahceci Fulya'da Micro tesesini yapti. Cikan spermleri dondurdular. bizde kendimizi hazir hissedince yaklasik 9 ay sonra tup bebek tedavisine basladik ve dondurulmus spermlerin bir kismi cozulerek benim yumurtaalrim ile dollendi. Embriyolar yine donduruldu ve yaklasik iki ay sonra transfer icin hazirlandim. Zamana yaydik yani. Sanada onu tavsiye ederim. Ozellikle sen tup bebek icin hazirlanmadan once esinin ameliyatini tavsiye ederim. Hayat bu hersey olabilir. Belki ilk microtesede kaliteli sperm bulunamayabilir. Ayrica psikolojik olarakta spermleri dondurup, garantileyip senin tedavine baslamani kesinlikle tavsiye ederim.

Tşk ederm cnm cewapldgn için bizimki de inş tıkanlklga bagldr o konuda net bilgmz yok şuan

Eşinz hormon testleri normslmi fsh lh prolaktin falan eşime normal ddi hastane maalsf dewlet de yaptracgz cnm orada seçme hakkmz yok önce benden başlaycklrmş

Gozunaydin canım benimde seninle aynı sorunum var benimde eşim azosperm fsh 2.1 oda ameliyat oldu spermleri donduruldu ben rahim filmi cekilicem bu ay geçen ay akıntı gördü cekemedi doktor bu ay inşallah çeker ve tuplerim açık çıkar çok korkuyorum spermler çözüldüğünde canli ve kalite olmazlar diye bana tavsiye edicegin seyler olursa çok teşekkür ederim bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…