arkadaşlar lütfen yardımmmm

absolutelyoneday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
7
2
3
merhaba sevgili bayanlar şuan itibariyle yeni üye olmuş bulunuyorum.benim sorum şu;39 haftalık hamileyim dün akşam üzeri saat 6 civarında yoğun mukoza kıvamında hafif kanla karışık akıntı geldi arkadaşım nişan olduğunu söyleyip sancı gelmesini beklememi söyledi benim bel ve kasık ağrılarım haftalardır vardı zaten dünden bu yana bekliyorum hala yoğun bir sancı yok sizce ne yapmalıyım doğum ne zaman gerçekleşir

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr kimse yok mu lütfeeeennnn cevap
:18:

herkeste nisandan sonra sanci gelecek diye bi kaide yok canim herkesin dogumu bir olmaz evet senin nisanin gelmiss eee hemen hemen gununude doldurmussun bence hic zaman kaybetme doktoruna git gorun sana en dogru seyi doktorun soylerr bizleer buradan bilemeyizz

şuan belimde kasıklarımda çok farklı bir sancı başladı afedersiniz ama bacak aralarım kasılıyo ve tuvaletim geliyo gibi oluyo yarın dr.aramalı mıyım.
:44:

Merhaba arkadasim rabbin kolay bir dogum nasip eder ins. Nişandan sonra suyun gelmezse kanaman olmazsa ufak gelen sancılarini evde çek hastahaneden daha lyi dir en azindan sirt ustu yatip beklemektense evde hareket halinde olursun .. Cok surmez maksimum 24 saat sonra dogurusun yani bana ole olmustu

sağol arkadaşım Allah Razı olsun Rabbim bekleyen tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun.haklısın bu başlangıç sürecini evde geçirmek en mantıklısı inş.ben ve bebeğim sağ salim kurtuluruz hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…