Sivilceli Ciltler Arkadaşlar Lütfen Yardımmm Lütfennnnn yaa

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

firam

ömrüm o benim...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
235
0
mrb arkadaslar
şimdi bnm sorunum şöyle
bnm yüzümde sivilce cıkıyor ama böyle ucunda iltihap oluşmuyo beyazlık oluşmuyo yani baş vermiyo
sadece şişiyo(ama nasıl şişmek)böyle içi sert kırmızı şişlik sıksam da çıkmıyo ve acı veriyor
bu türün adı nedir akne desem değil
böyle tarz işte
ne yapmam lazım
geçmesi 2 haftayı alıyo rahat we çok oynamazsam baş vermiyo oynasam iz kalıyo
yardımlarınızı bekliyorum
(bir bilene sorun kısmına da actım ama kimse ilgilenmedi )
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım bu tarz sivilcelere kistik sivilce diyorlar.Geç iyileşir bunlar.O yüzden bir cildiyeciye görün bence.

bencede cildiyeye git bi sen..kendin halletmeye çalışma..yüzünde izler kalabilir.geçmişler olsun

kesinlikle cildiyeye git
i yüzünde leke kalıyor bu tür aknelerde

merhaba,

mutlaka cildiyeciye gorun eger icsel bir neden varsa onuda cozmek gerek...
dışsal cözüm plarak ise hem lekeler hemde sivilceleri iyilestirme konusunda cok etkili
olacak onerilerim var istersen...( tamamen doğal ürünler )

CANIM BENıM BEN SENELERDıR DOKTORLARDAN ÇIKMADIM CıLDıMı MAHVETTıLER YOK SOYUCU ıLAÇLAR YOK ANTıBıYOTıKLER FALAN ........ SANA TAVSıYEM AKNEVıT TEMıZLEYıCı JEL ve AKNEVıT SERUM........VEDE HAFTADA 2 DEFA CLAYOX MASKE ........bunları araştır ve imkanın varsa kullan bunları ...........

canım bu bahsettiğin iltihaplı sivilce.evet bunlardan kurtulması zor ama imkansız değil.
bende doktora gitmeni önereceğim çünkü bu vücudunun yaptığı birşey.yani belki yumurtalıklarınla ilgili veya karaciğerinle alakalı bir durum olabilir.öncelikle nedeni araştırılır ona göre bir çözüm bulunur.
ihmal etme ve bir an önce doktora git.sivilce izleri gerçekten çok sinir bozucu oluyor.şimdiden önlemini al.geçmiş olsun.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…