• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardımm :(

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
arkadaşlar benim kollarımda çok fena tüyler var ne yapacağımı bilemiyorum hiççç siz kollarrınızı neyle alıyosunuzz benimb kollarımdakiler çok fena lütfen yardımmmmmmmmmmmm.........:((((((((((((((((((((((

canım bende de cok vardı ben ilk basta hamam otu tozuyla aldım bi nevi tüy dökücü krem gibi :) ama sonrasında cok ve sert cıkardıgını duydum simdi cok kücükken makineyle alıyorum rahat oluyo yani sen bence ilk olarak uzunken kuaföre git aldır komple sonrasında cok kücükken makineyle 2 dakikada cart curt al :1:

arkadaşlar benim kollarımda çok fena tüyler var ne yapacağımı bilemiyorum hiççç siz kollarrınızı neyle alıyosunuzz benimb kollarımdakiler çok fena lütfen yardımmmmmmmmmmmm.........:((((((((((((((((((((((

daha önce hiç almadınsa kuaföre gididp almanda yarar vardır ondan sonra maine ile uzadıkça alırsın

ağda yap canım ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen, ağda en iyi çözüm bence. sonrada tüy azaltıcı bişeyler sür. forumda herkes bişeyler denemiş limon suyu kolanya.

ağda yap canım ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen, ağda en iyi çözüm bence. sonrada tüy azaltıcı bişeyler sür. forumda herkes bişeyler denemiş limon suyu kolanya.

ağdanında besliceğini sölüyolarrrrrr napıcamı şaşırdım birde ağda iz yapmaz mıııııııııııı :26:

ağdanında besliceğini sölüyolarrrrrr napıcamı şaşırdım birde ağda iz yapmaz mıııııııııııı :26:

ağda kesinlikle beslemez. ben yıllarca yaptım. kollara en iyi ağda, bacak için epilator bazen ağda yapıyorum. valla memnunum yani. sonrada kıl azaltıcı şeyler sürebilirisn.

o zaman bende ağda yapayım en iyiii peki ağdadan sonra sivilcelenme falan oluyomu :26:[/QUote

bacağımda yada kolumda sivilce çıkmıyor ağdadan sonra, ama cilt tipine bağlı bazı insanlarda çıkıyor. genelde sivilceliysen çıkabilir.

evet sivilceliymm ama napalım aldırmaktan başka çare yok kollarımda kötü duruyorlarr erkek kolu gibii bıktım artık :85:

meraba kızlar bacaklarımın tamamını ilk defa kuaförde aldırıcam ama çekiniyorum ya şimdi giysilerimide çıkartmak zorunda kalıcam hiçbir arkadaşımın yanında üstümü bile dğiştirmedim ama şimdi ağda için mecbur çıkartmak zorundayım çok utanıyoryum ya nasıl yenicem ben bu utangaçlımı :( bu arad çok acıtıyor mu ağda ?

Back