A Aysee38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2015 612 104 33 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysee38 #1 Mbr arkadaslar ben dun test yaptim pozitif cikti ama karnimda yani karnimin alt bolgesinde surekli bi agri var bu neden olur acaba bilginiz varmi
Mbr arkadaslar ben dun test yaptim pozitif cikti ama karnimda yani karnimin alt bolgesinde surekli bi agri var bu neden olur acaba bilginiz varmi
S Saaraa Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2016 1.319 745 123 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysee38 #2 Aysee38 .!.: Mbr arkadaslar ben dun test yaptim pozitif cikti ama karnimda yani karnimin alt bolgesinde surekli bi agri var bu neden olur acaba bilginiz varmi Genişletmek için tıkla... Öncelikle hayırlı olsun. İlk haftalarda en ufak Ağrı'yı bile dikkate alıp acilen doktora gitmen gerekir.
Aysee38 .!.: Mbr arkadaslar ben dun test yaptim pozitif cikti ama karnimda yani karnimin alt bolgesinde surekli bi agri var bu neden olur acaba bilginiz varmi Genişletmek için tıkla... Öncelikle hayırlı olsun. İlk haftalarda en ufak Ağrı'yı bile dikkate alıp acilen doktora gitmen gerekir.