• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ela1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
29
0
0
İstanbul
saçlarım çok dökülüyo kestirmeyede kıyamıyorum deneyipte faydasını gördügünüz formülleri paylaşın lütfena.s.

ben birazdan zeytinyağı + sarımsak uygulamasını yapıcam zemuszemus saçlarımı yıkadım kurumasını bekliyorum canım..benmkiler de felaket dökülüyo

kizlar bendede ayni sorun var.
saclarim 6 aydir felakat dokulduler ya.
her banyoda elime kayisi cekirdegi kadar top sac geliyor.
doktora gittim havalardan olabilir diyor.
organik sampuan kullanmami soyledi.
bide dogal formuller uygulucam bakalim.

arkadaslar sonbahardayiz unutmayin.bu mevsim saclarin dökülmesi normaldir.günde 70 - 100 sac teli dogaldir.

Ben saçlarımı yeni kestirdim hala çok güzel dökülüyor bu da bir çözüm değil düzgün beslenmeme mevsim değişikliği kullandığımız şampuan ve şekillendiriciler sayesinde saçlarımız mahvoluyor malaesef :(

dökülme için dengeli ve saglıklı beslenme sart ben bunu öğrendim
diyet falan yapmnayın arkadaslar ne yemeniz gerekiyorsa hepsini yiyin.

canım saç dökümesi tırnak kırlması saç uzmamsa hepsinin bünyemizde ayrı ayrı beslandikaeri madler varrrr o yzüden büneymize dikakat etmiz sürece bi problem çıkmıcaktır diye düşünüyorum

arkadasım ılk once gıt dokltora kansızlık varsa o yapıodur bend eyenı ogrendım saclarım bu yuzden dokuluyormus

Saç dökülmesine karanfil iyi gelir. Bir avuç karanfili kaynatıp soğumaya bırakın. Kaynayan karanfilin tortusu dibe çöktükten sonra dibe çöken tortu suyunu dibinde bırakarak değer kısmını alın.

Saç diplerinize uygulayın fakat durulamayın ve yıkamayın. ıki hafta sonrada karanfilin etkisini göreceksiniz. Saçlarınızın dökülmesini önleyecek ve zamanla saçlarınız çıkmaya başlayacak.

dene canım bunuu çok etkilii

ben deniyorum kansızlık varsa arkadaşlar hiçbişey iyi gelmiyor anlık biraz azalma yapıyor sonra yine devam ama büyük gelişme olursa karanfilli su da paylaşıcam.

elacım doktora gıt kan tahlılı yaptır..benımde cok dokuluyo kan tahlılı yaptırdım hıcbısey cıkmadı sonuclarım gayet guzel...önce bı testını yaptır ondan sonra neler yapabılceıgını dusunursun..ben zeytınyaglı sarımsak yapıorumm ıyı geldı gıbı kokuda kalmıyo deneyebılırsın tatlım....

Saç dökülmesine karanfil iyi gelir. Bir avuç karanfili kaynatıp soğumaya bırakın. Kaynayan karanfilin tortusu dibe çöktükten sonra dibe çöken tortu suyunu dibinde bırakarak değer kısmını alın.

Saç diplerinize uygulayın fakat durulamayın ve yıkamayın. İki hafta sonrada karanfilin etkisini göreceksiniz. Saçlarınızın dökülmesini önleyecek ve zamanla saçlarınız çıkmaya başlayacak.

dene canım bunuu çok etkilii

peki canım kaç günde bir yapıyosun paylaşırsan sevinirimkaydirigubbakcemile4

elacım doktora gıt kan tahlılı yaptır..benımde cok dokuluyo kan tahlılı yaptırdım hıcbısey cıkmadı sonuclarım gayet guzel...önce bı testını yaptır ondan sonra neler yapabılceıgını dusunursun..ben zeytınyaglı sarımsak yapıorumm ıyı geldı gıbı kokuda kalmıyo deneyebılırsın tatlım....

malasef bende kansızlık var evt ondan olabilir bide 3 düşükten sonra baya kansız kaldım kan şurubu vitamin içiyorum ama bilmiyorum ne zaman normale dönecekkafamçokkarıştı

demire bağlıysa canım iğne en iyisi ilaçlarla zaman geçirme bile.kansızlık kesinlikle saçları yoğun bir şekilde döküyor örnek olarak bende varım,ama benim ırsi talesemi taşıyıcılığı var beslenmeyle yoluna gren bişey kansızlığın ortdaan kalkınca saçlarının dökülmeside kesilecektir bende iyi beslencem diye kilo almaya başladım valla döndük başa...

Back