- 18 Mart 2016
- 35
- 6
- 18
- Konu Sahibi limonsuyuu
-
Haptan dolayida gecikme olmus olabilir. Bi test yapmanizda fazyda var. Eger gebelik yoksa doktora gorunun.Arkadaşlar stresten dolayı çareyi size sorup fikir danışmakta buldum. Eşim tam yumurtlama günümde arkama boşaldı öne doğru aktığından şüphe edip 1-2 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım. Aradan üç gün geçti bu sefer öne değdirdi biraz girdi ama tam girmedi yine yumurtlama günümdeydim bu sefer zevk suyundan şüphelenip 1-2 saat sonra ella kullandım. Adetlerim tam düzenli sayılmaz ama ortalama 16-17 gün adetim gecikti ve hala olmadım. Test yapmayada korkuyorum iki çizgi görürüm diye. Bir ara akıntım vardı şimdi oda yok. İştahım arttı, idrar yaparken yanma oluştu, regl olmadan önceki karın şişmesini hala yaşamadım. İki kere hap kullandığım için hormonlarımı berbat ettiğimin farkındayım, sizce haptan dolayı mı bu kadar gecikti yoksa geç döllenme falan oldu böyle bir durumda hamile kalma olasılığım var mı? İnsanlar aylarca yıllarca uğraşıyor arkadaşlar ben yüzde bir ihtimalin kurbanı olmuş olabilir miyim?
evlisiniz ama normal yoldan ilişkiye girmiyorsunuz? bide hamile mi kaldığınızı düşünüyorsunuz. ben 2 aydır uğraşıyorum daha hamile kalamadım yaniArkadaşlar stresten dolayı çareyi size sorup fikir danışmakta buldum. Eşim tam yumurtlama günümde arkama boşaldı öne doğru aktığından şüphe edip 1-2 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım. Aradan üç gün geçti bu sefer öne değdirdi biraz girdi ama tam girmedi yine yumurtlama günümdeydim bu sefer zevk suyundan şüphelenip 1-2 saat sonra ella kullandım. Adetlerim tam düzenli sayılmaz ama ortalama 16-17 gün adetim gecikti ve hala olmadım. Test yapmayada korkuyorum iki çizgi görürüm diye. Bir ara akıntım vardı şimdi oda yok. İştahım arttı, idrar yaparken yanma oluştu, regl olmadan önceki karın şişmesini hala yaşamadım. İki kere hap kullandığım için hormonlarımı berbat ettiğimin farkındayım, sizce haptan dolayı mı bu kadar gecikti yoksa geç döllenme falan oldu böyle bir durumda hamile kalma olasılığım var mı? İnsanlar aylarca yıllarca uğraşıyor arkadaşlar ben yüzde bir ihtimalin kurbanı olmuş olabilir miyim?
En son 18 ağustosta regl olmuşum arkadaşlar reglim hala gelmedi
En son 18 ağustosta regl olmuşum arkadaşlar reglim hala gelmedi
bi ara da eşini eltisiyle paylaşan abla vardı bi bitmiyorlar valla insanların iyi niyetlerinden çalıyorlarBu bayan yada erkektir her kimse
önceki yazdıklarina bakin arkadaşlar
Kafa buluyo zaman zaman ayni fantazilerden bahsederek hadi cvp
yazin bana diye..ciddiye alip almamak size kalmiş ama ne kadar saçmaladıgı ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?