• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardım

limonsuyuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
35
6
18
Arkadaşlar stresten dolayı çareyi size sorup fikir danışmakta buldum. Eşim tam yumurtlama günümde arkama boşaldı öne doğru aktığından şüphe edip 1-2 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım. Aradan üç gün geçti bu sefer öne değdirdi biraz girdi ama tam girmedi yine yumurtlama günümdeydim bu sefer zevk suyundan şüphelenip 1-2 saat sonra ella kullandım. Adetlerim tam düzenli sayılmaz ama ortalama 16-17 gün adetim gecikti ve hala olmadım. Test yapmayada korkuyorum iki çizgi görürüm diye. Bir ara akıntım vardı şimdi oda yok. İştahım arttı, idrar yaparken yanma oluştu, regl olmadan önceki karın şişmesini hala yaşamadım. İki kere hap kullandığım için hormonlarımı berbat ettiğimin farkındayım, sizce haptan dolayı mı bu kadar gecikti yoksa geç döllenme falan oldu böyle bir durumda hamile kalma olasılığım var mı? İnsanlar aylarca yıllarca uğraşıyor arkadaşlar ben yüzde bir ihtimalin kurbanı olmuş olabilir miyim?

Arkadaşlar stresten dolayı çareyi size sorup fikir danışmakta buldum. Eşim tam yumurtlama günümde arkama boşaldı öne doğru aktığından şüphe edip 1-2 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım. Aradan üç gün geçti bu sefer öne değdirdi biraz girdi ama tam girmedi yine yumurtlama günümdeydim bu sefer zevk suyundan şüphelenip 1-2 saat sonra ella kullandım. Adetlerim tam düzenli sayılmaz ama ortalama 16-17 gün adetim gecikti ve hala olmadım. Test yapmayada korkuyorum iki çizgi görürüm diye. Bir ara akıntım vardı şimdi oda yok. İştahım arttı, idrar yaparken yanma oluştu, regl olmadan önceki karın şişmesini hala yaşamadım. İki kere hap kullandığım için hormonlarımı berbat ettiğimin farkındayım, sizce haptan dolayı mı bu kadar gecikti yoksa geç döllenme falan oldu böyle bir durumda hamile kalma olasılığım var mı? İnsanlar aylarca yıllarca uğraşıyor arkadaşlar ben yüzde bir ihtimalin kurbanı olmuş olabilir miyim?
Haptan dolayida gecikme olmus olabilir. Bi test yapmanizda fazyda var. Eger gebelik yoksa doktora gorunun.

İdrar yaparken ve sonrasında yanma oluyor çok ağrıyor sanırım sistit deniyor böyle bir şey yaşayan oldu mu,yada elladan bu kadar geciken oldu mu merak ediyorum?

En son 18 ağustosta regl olmuşum arkadaşlar reglim hala gelmedi :(

evlisiniz ama normal yoldan ilişkiye girmiyorsunuz? bide hamile mi kaldığınızı düşünüyorsunuz. ben 2 aydır uğraşıyorum daha hamile kalamadım yani

Madem hamile kalmak istemiyorsun, bir çok korunma yöntemi var..Onlardan birini kullanacaksın.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, hala korunmayı beceremiyorsun.. Artı bir ayda tane gün sonrası hap kullanıyorsun.
Stres ve sıkıntı ile birlikte hormonların alt üst olduğundan dolayı, adet düzenin bozulmuş.. En kısa zamanda bir kadın doğumcuya gitmende fayda var..

hahaha yaa varya şu an bu arkadaş muhtemelen iyi takip etmiş bizi tepkilerimizden korkmuş o yüzden eşim demiş :işsiz: ama bende okudukça sasirdim ne alaka dedim hem esin hem normal ilişkide azcık giriyor öyle mi ? ne kadar garip bir evlilik hayatı size girilecek yerleri yanlış mı anlattılar :skandal: hadi git işine

En son 18 ağustosta regl olmuşum arkadaşlar reglim hala gelmedi :KK43:

Canım bonibon gibi ella içersen ne bekliyorsun. Ella baya ağır bir hap. Lütfen bundan sonra güzelce korunun. Prezervatif kullanın. Hijyen için de gerekli bu. (Arkaya boşalmadan kastı tam anlamadığım için yazıyorum)

bu kadar kolay hamile kalınmıyor merak etme hiç tavsiye edilmeyen bir hapı iki kez üst üste kullanman fizyolojik olarak dengeni bozmuş ama sana tavsiyem en kısa zamanda korunma teknikleri hakkında bilgi edin kendi faydana olur

Bu bayan yada erkektir her kimse

önceki yazdıklarina bakin arkadaşlar

Kafa buluyo zaman zaman ayni fantazilerden bahsederek hadi cvp

yazin bana diye..ciddiye alip almamak size kalmiş ama ne kadar saçmaladıgı ortada:deli:

Bu bayan yada erkektir her kimse

önceki yazdıklarina bakin arkadaşlar

Kafa buluyo zaman zaman ayni fantazilerden bahsederek hadi cvp

yazin bana diye..ciddiye alip almamak size kalmiş ama ne kadar saçmaladıgı ortada:deli:
bi ara da eşini eltisiyle paylaşan abla vardı bi bitmiyorlar valla insanların iyi niyetlerinden çalıyorlar

Evli yada bekar olabilirsin arkadaşım , bu senin hayatın ve senin seçimin anne olmak her kadının hakkı.
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz seni yargılamak kimseye düşmez.
Eyvallah yaşadığımız toplum da geri kafalılar için büyük problem bekar anneler.
Herşeyden önce ilaç konusun da büyük hata yapmışsın yumurtalıklarına ciddi zarar verdin kısa zamanda kadın doğum uzmanına git ve mümkünse artık o ilaçtan uzak dur.
Bekar bir anneysen ve bu bebeği istemiyorsan bunun için de çözüm üreten klinikler var strese gerek yok

Back