çok lkorkuyorum meleğime bakıp bakıp ağlıyorum.. yeğeniniz de mi hiç ağlamıyordu???şuan hiç bir şeyi yok mu?zihinsel ve fiziksel gelısımı nasıl???Cnm bnm yigenim de oyleydi şimdi 1yasinda . Harika bi kiz cok yaramaz bu seferde susmuyo. . Tahminimce birsey olmaz olmaz ama deneyimli anneler paylasim yaprlar ins
7 gun sonra kontrolü var. çok korkuyorum:'(Dr goturmedin mi canim
cnm şuan kızlarınızın fiziksel ve zihinsel gelişimi nasıl????Benim iki kizimda oyle aglamazdi bebekliklerinde.o kadar cok uyurlardi ki kendim uyandirir emzirirdim .ama asi yapildiginda aglarlardi biraz tabii.burdan kimse bisey diyemez canim.insaallah biseyi yoktur ama sen yine de goturmediysen doktora gotur.icin rahat etsin en azindan.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???Cnm bnm yigenim de oyleydi şimdi 1yasinda . Harika bi kiz cok yaramaz bu seferde susmuyo. . Tahminimce birsey olmaz olmaz ama deneyimli anneler paylasim yaprlar ins
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???Benim iki kizimda oyle aglamazdi bebekliklerinde.o kadar cok uyurlardi ki kendim uyandirir emzirirdim .ama asi yapildiginda aglarlardi biraz tabii.burdan kimse bisey diyemez canim.insaallah biseyi yoktur ama sen yine de goturmediysen doktora gotur.icin rahat etsin en azindan.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???cnm mrb benim oglum sarılık oldugu için aynı sorunları bende yaşadım devamlı uyuyordu aglamıyodu. topugunu cimciklemem gerekiyodu hastanede yattıgı için mecbur emecek topugunu sık aglasın emzir diyolardı biluribine baktırdınmı sarılık için. oglum 3 ay uyudu sarılıgı 3 ay sonra geçti. eger baktırdıysan bi takip et daha çok minikk ama neler yapıyor sana bakıyormu 1 aylık bebegin gelişimi nasıl olur neler yapar bi internetten bak bakalım gözlemle. abiim kızı 9 aylık tabi onun gelişimini takip etmek daha kolay ama oda aglamıyo kızın ateşi var hapşuruyo hapşurduguna gülüyor. belki bişeyi yoktur. gözlemle derim.
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???Merhaba. Eğer doktora götürüp size hiç bir sorun olmadığını söylüyorsa korkmayın bence ama bi kaç farklı doktora götürün . 5 aya kadar gözlemleyin eğer yine devam ederse Nöroloji ye götürürsünüz. Benim kıZımda böyleydi çok Zayıf ve halsiZde birde ben uyandırmasam sabaha kadar uyurdu. Hiç sesi çıkmazdı açıklığında bile ağlamıyordu. Doğru dürüst kilo da almıyordu ve kafasını tutamıyordu çok korkmuştum çok araştırdım bunlar CP nin belirtisiydi ama 3 farklı doktora götürdüm sorun yok diyorlardı o dönem başka bişey düşünemiyorsum benim 3. Çoçuğumdu diğerleriyle bile ilgilenmiyordum.akrabalarımda sürekli bu çocuk niye böyle diye baskı yapıyorlardı. Ama kızım 4 aydan sonra yavaş yavaş kafasını tutmaya başladı kendine geliyordu artık yavaş yavaş sesi de çıkıyordu ama çok deil ve 6 aydan sonra baya toparlandı hiç bi sorun kalmadı şimdi 2 Yaşında bir Cadı ki sorma çok da sağlıklı sakın kafana takma doktorlar sağlıklı hiç bi sorun yok diyosa bekle 4 yada 5 ay sonra nörolojiye götürürsüm ama bence hiç bi sorun çıkmayacak ben diyodumki benim kızım büyürmüki yürürmü konuşurmu diyodum seninki de büyürde evin içinde bıcır bıcır dolaşır
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???
Merhaba iyi geceler 9,10 yıl önce yazmısınız merak ettim öocuğunuz şuan ne durumda sigara ile ilişkilendirdiğiniz konu nedir acaba? Benim kızımda 6 aylık ağlama konusunda üstüne tanımam ama göz kontağı zayıf galiba ve ben sigara içiyorum neden öyle sorduğunuzu merak ettim ve umarım çocuğunuz sağlıklıdır inşallah