İnanin cildirmamam elde degil, 1bucuk yildir evliyim. Esimi ailesi durumlari ev almaya musait olmadigi icin ilk basta birlikte oturalim bir sene snra size ev aliriz ayri eve gecersiniz diye soylemislerdi. Tmm dedim kabulettim 1.5 yildir ayni vdeyiz ortalikta ne ev var neden ayri eve gecirme istedigi. Bi kac ay once ayri eve gecmek istedigimi soyledi . K.validem sagolsun esime 'gecimkolaymi kavga edersniz bosanirsinz sen ev gecindiremezsin baban cok uzuldu agladi bizi torunumuzdan nasil ayircaksiniz vs vs. Gbi seyler soylemis. 5aylik da bir kizim var, ve birde bekar gorumcem!!! Ve ben inanin yalanlar dolanlar yuzunden sogumdum esimin ailesinden k.validemin dini imani para herseyi para , ne ben burda yasamak istiyorm neden cocugumu onlarin yaninda buyutmek istiyorum. Esimide bugune kdr sorumluluk ne bilmeden buyutmusler bi de ustune yapamazsin edemezsin diyince olan guvnide gitti. Nabicam yardim edin kafayi yemek uzeriyim
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Arkadaslar lutfen yardim edin
- Konu Sahibi Quyla1
- Başlangıç Tarihi