• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar lutfen yardim edin

Quyla1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
8
10
3
35
İnanin cildirmamam elde degil, 1bucuk yildir evliyim. Esimi ailesi durumlari ev almaya musait olmadigi icin ilk basta birlikte oturalim bir sene snra size ev aliriz ayri eve gecersiniz diye soylemislerdi. Tmm dedim kabulettim 1.5 yildir ayni vdeyiz ortalikta ne ev var neden ayri eve gecirme istedigi. Bi kac ay once ayri eve gecmek istedigimi soyledi . K.validem sagolsun esime 'gecimkolaymi kavga edersniz bosanirsinz sen ev gecindiremezsin baban cok uzuldu agladi bizi torunumuzdan nasil ayircaksiniz vs vs. Gbi seyler soylemis. 5aylik da bir kizim var, ve birde bekar gorumcem!!! Ve ben inanin yalanlar dolanlar yuzunden sogumdum esimin ailesinden k.validemin dini imani para herseyi para , ne ben burda yasamak istiyorm neden cocugumu onlarin yaninda buyutmek istiyorum. Esimide bugune kdr sorumluluk ne bilmeden buyutmusler bi de ustune yapamazsin edemezsin diyince olan guvnide gitti. Nabicam yardim edin kafayi yemek uzeriyim

Tek çaren eşinle konuşmak. Ona gerçek bi aile olmanız gerektiğini ayrı olup kendi ayaklarımızın üstünde durmalıyız de. Bizim birlikte gücümüz herşeye yeter, her zaman ailen yanımızda olmicak ölümlü dünya sonuçta kendi düzenimizi kuralım de. Ben herşeyin ikimize ait olduğu bi ev istiyorum de.

Tek çaren eşinle konuşmak. Ona gerçek bi aile olmanız gerektiğini ayrı olup kendi ayaklarımızın üstünde durmalıyız de. Bizim birlikte gücümüz herşeye yeter, her zaman ailen yanımızda olmicak ölümlü dünya sonuçta kendi düzenimizi kuralım de. Ben herşeyin ikimize ait olduğu bi ev istiyorum de.
İnan bunları söyledim canım. Ama bu yaptı biliyormusun , seda beni çok bunaldığı diyerek birikim yaptığımız paramızı internet de bulunan. Poker.oyununa harcadı bahanesi ise.üstüne.çok gitmişim ki sadece bir kez ayrı eve çıkmak istediğimi söylemiştim. Ve şuan eşim yediği haltin borcunu ödemek için il dışında,çalışıyor.ben burda tek kaldım ve ayrı ev konusunda.benm üzerime.yürüyor ailesi çıkma etme falan filan diye. Görünce nin laf sokmalarına çabası. Hani anlatiyim bunları da diyorum ama bu kez de ailesiyle arasını bozmak istediğimi sanar diye susuyorum.

Back