Arkadaslar lutfen yardim edin :(((

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Ben 4 aylik evliyim arkadaslar, daha once ilk gece korkum falan yoktu zatrn o gecede korkmadim ama bi turlu esim vajinamin icine tamamen giremedi cok buyuk bi gucle onu ittigimi soyluyo ben ilk bikac denemede cok aci cektim,cok azicik bi kanamam da oldu bi sefer ama sonra ara verdik tekrar yaptik esim birazdaha girdi ve hic acimamisti ama sadece ben alttayken oldu baska bir pozisyonda yine olmadi.. daha sonraki gunler denedik,ayni sekildede olsa olmadi ustelik bigun boyunca oturamadim cok canim yandi..bu arada biz esimle cok problemli donemler geciriyoruz oyle oldugu icin bu cinsel yasantimizi etkiliyor bide benim canim yandigi icin o cok yanasmiyor bende bu sorundan dolayi beni istemedigini dusunuyorum.ona yaklasmiyorum bi cikmazdayiz yani inanirmisiniz 4 ayda toplasam 10 kez iliskimiz ya olmustiur ya olmamistir ne yapmaliyim ne olur yardim edin :'(

Canım yaaa seni çok iyi anlıyorum.Gerçi ben vajinusmus hastasıydım.Atlattım çok şükür.Öncelikle yatağa girerken kafandan bütün dünyevi şeyleri atacaksın.Konsantre olmaya çalışacaksın.Emin ol problemin büyük kısmı burda.Örnek vereyim; aklımda yıkanan çamaşırları asmak var ve eşim beni öpüyor.Yemin ederim o öpücükten bile bişi anlamıyorum,ve hatta rahatsız bile oluyorum.Çünkü kafam çamaşırlarda :) Bi de zeytinyağı veya kayganlaştırıcı jel deneyin.O da kolaylıkla girmesini sağlıyo.Ve sen hangi pozisyonda kendini rahat ve güvende hissediyorsan öyle yap.Daha çok yenisin,ve şükret çözülmez bir vaka değilsin. Geçecek emin ol.Ama önceliğin mutluluk olsun.Eşinle güzel şeyler paylaş,sorunlarını hallet.Onu seviyorsan ( ki eminim öyledir )sevdiğini hissettir.Umarım tez zamanda problemini çözersin..

Merhabalar,

Ben cinsellikle ilgili çok az şey bilindiğini düşündüğüm iiçn ve internette yazılan şeyleri çoğu zamanda yanıltıcı, yanlış ve hatta saçma sapan bulduğum için bu konuda kendim bir blog açtım. Göz atarsanız ve geri dönüş yaparsanız sevinirim!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…