ii geceler arkadaslar sol kasikda cok siddetli agrim var nedenini bilemiyorum ama cok korkuyorum. gecen ay klomen kullandim ve hamile kalmam icin ugrasiyoruz ama ne yazik ki hala birsey yok. son bir haftadir sol tarafda hafif agri vardi ama bu gece cok siddetli agriyor.aksam üstü kizim ile oynarken üstüme atladi o ara kramp gibi agri girdi ve hala da var o aci.bir de belim agriyor yarin doktora gitcem ama benimki yok mecburen baska doktora ugricam.
Hamilelikten olabilir ben de 5. Hafta 3 gün devamli oldu sadece sol kasikta.. Veya ani bir hareketten dolayi sinir sıkısması da olabilir kramp gibi agir bi acisi olur
herkeze merhabalar!!!
arkadaslar ben dün doktora gittim ultrasyonda da hic bir sey cikmadi.kist yok buna cok sevindim bir kere.doktor hamile ola bilirsin daha belli olmuyor dedi 2 hafta daha beklemem gerekiyor.yumurtlama dönemim normalde 23.10.12 idi ama benim ki bir hafta gec oldu yani 30.10.12. insallah hamileyimdir ama kafaya takmamak icin hamile degilim diye düsünüyorum. bel agrim cok siddetli var sol kasigima bel den de vurabilir dedi doktor.bir de benim rahmim sol yumurtaligima cok yakin bir yerdeymis.bu aralar bel agrilarim icin dinlenmemi önerdi.offf arkadaslar insallah bu sefer olur da bi bebis daha alirim kucagima cok istiyorum yaaaaa.
arkadaslar benim yumurtlama günüm 1 hafta geciktigi icin regl de gecikme olur mu acaba?? normalde cok düzensiz regl oluyorum o yüzden fazla bi bilgim yok.dün doktor bu aralar regl gözükmüyo dedi .bende gecen ayin 12 de adet görmüstüm .