Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleriarkadaşlar lütfen yardım edin...
1. resimdeki çok güzel ama gelinliğinde beyaz olcağı için onu tercih etme derim..
nişanlıkta böyle kabarıkları ben sevmiyorum ama bu senin nişanın ve herkesin zevki farklı..
3. daha iyi sanki :)
Evde mi olacak salonda mı?
Ev için çok abartılı olabilir ama salonda olur ise çevrene yakın yerlerdeki yerlere mutlaka bak.
Belki de çok beğendiğin başka model çıkacak. bunların içinden bana göre en güzeli ise 3 numara pembeli olan.
Kabarık istiyorsan kabarık giy. Hiçbiri diyenler kendi zevklerini yansıtarak öyle cevap vermişler snırım. Ama herkesin zevki farklıdır.
Beyaz tenli sarı saçlıysan pembe giyebilirsin çok tatlı durur. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
evet cnm ten rengimi ve saçlarımı düşünerek ben onu düşünüyorum ağırlıklı zaten...
bu arada tşk ederim allah herkesi mutlu etsin inş.. nişandan sonra fotoları atarım buraya görürsünüz bakalım nasıl yakışmış mı:lepi::CüvCüv:
Evde mi olacak salonda mı?
Ev için çok abartılı olabilir ama salonda olur ise çevrene yakın yerlerdeki yerlere mutlaka bak.
Belki de çok beğendiğin başka model çıkacak. bunların içinden bana göre en güzeli ise 3 numara pembeli olan.
bende ikisi arasında kararsız lakdım şuan ama mağazxalara da bakmaya karar verdim...
ona göre pazartesi karar verip dikime başlicam sanırım..:kedi:boshayallersmile
arkadaşlar diktirmektan vazgeçtim bir model buldum onu giyeceğim bu hafta sonuna doğru gideceğiz o gün fotosunu çekip elbiselerin size gösteririm tabi foto çekmeye izin verirlerse...