Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri arkadaşlar lütfen yardım edin...

dudubadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
104
1
96
Denizli
nişanda giyeceğim elbiseyi diktirmeye başlamam gerek ama hala hangisi olsun karar veremedim...
lüütfen fikir veriniz...

Eklentiler

• $nisanliklar-modelleri-1.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $Cocuk_gelinligi,Balo_kiyafet_fatosmodaevi_4.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $1.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $2rgc03a.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 70
yardımlarınız için sağolun arkadaşlar bende 1. diye düşünyorum ama aklım diğerlerinde de kalıyo blemedim ki yaa

Hiç birisi nişan için uygun değil,çok abartılılar.Daha sade bir elbise seçmeni öneririm.
Ama

bunun elbiseyle alakasını anlayamadım,saç modelinmi acaba?bilmiyorumkismile

evet cnm saçlarımı böyle yapmayı düşünüyorum...
ayrıca nişan büyük bir salonda ve kalabalık olacak bu yüzden herkes gösterişli olsun biraz diyor

canım ten rengini bilemiyorum ama 3. elbise bence çok güzel. Allah içine sindirsin kaydirigubbakcemile5

1. resim çok tatlı sempatik eğer böyle sempatik bi yüzün varsa çok hoş olabilir çeşitli aksesurlarla enteresan yapabilirsin mesela eline tül eldiven olabilir değişik olur farklı olur

sanki on kere nişanlıcak niye abartılı buluyorsunuz ki salonda nişan yapıyormuş tabiki kabarık bişey giymeli çokta abartılı değil hem ayrıca bu elbise modelleri nişanda da giyilmezse nerde giyilecek ?? fisfisfis

bende öyle düşünüyorum balık etek modelinden pek hoşlanmıyorum boyum uzun ve çok zayıf gösteriyo...
bide hayatımızda bir kere böyle bişey yaşanacak olması bu elbiseleri benim gözümde fazla abrtılı kaçmasını engelliyo galiba...

canım ten rengini bilemiyorum ama 3. elbise bence çok güzel. Allah içine sindirsin kaydirigubbakcemile5

beyaz tenliyım tatlım, saçlarım da sarı bu yüzden açık ve tatlı bir renk olsunn istiyorum..
bende 1.resimde yoğunlaşıyorum ama diğerleri de... yaaa insan bu zamanlarda çok farklı duygular taşıyobilmiyorumkismile:umursamaz::sinifsinif:

canım tabiki senin fikrin ama bence 1 ve 3 güzel değil..hele 3 sanki marul gibi..
2 idare eder..
bencede çok abartılı ayrıca, daha zarif bişeyler bulabilirsin aslında..

Kabarık istiyorsan kabarık giy. Hiçbiri diyenler kendi zevklerini yansıtarak öyle cevap vermişler snırım. Ama herkesin zevki farklıdır.
Beyaz tenli sarı saçlıysan pembe giyebilirsin çok tatlı durur. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…