Arkadaşlar lütfen yardım edin

gizemliadmin34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
34
6
36
29
Arkadaşlar benim adetim 5 gün gecikti dün öğlen labi marka test aldım ilk başta gözükmedi daha sonra siliz çizgi çıktı. Bugün tekrar iki farklı marka aldım sabah açken yaptım tek çizgi çıktı. Akşam saatleri tekrar labi testi aldım 1 saat içinde siliz tekrar çizgi çıktı. Sizce hamile miyim ?
image.jpg

İlk 5 dk baz alın yarın sabah tekrar yapın 5 dk içinde çıkarsa doğrudur.

1 saat sonra çıktı ise o testin kuruma çizgisi. Ben prodictor kullanıyordum o ilk 5 dk referans alıyor bazıları 10 dk galiba daha geç çıkanlar negatif diye biliyorum

Arkadaşlar benim adetim 5 gün gecikti dün öğlen labi marka test aldım ilk başta gözükmedi daha sonra siliz çizgi çıktı. Bugün tekrar iki farklı marka aldım sabah açken yaptım tek çizgi çıktı. Akşam saatleri tekrar labi testi aldım 1 saat içinde siliz tekrar çizgi çıktı. Kan tahlili ne zaman yaptırmalıyım? Sizce hamile miyim ? Eki Görüntüle 2646749

Arkadaşlar benim adetim 5 gün gecikti dün öğlen labi marka test aldım ilk başta gözükmedi daha sonra siliz çizgi çıktı. Bugün tekrar iki farklı marka aldım sabah açken yaptım tek çizgi çıktı. Akşam saatleri tekrar labi testi aldım 1 saat içinde siliz tekrar çizgi çıktı. Sizce hamile miyim ? Eki Görüntüle 2646749
Başka marka test yap yarın ilk idrarla

Back