- 2 Kasım 2019
- 12
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hasretarif
-
6 gun var tam onlarda cikmaz diye dusunup bunu almistim bunda cikti iki cizgi biri hafif silikti aksam acilde negatif dedi doktor moralimi cok bozdu oda idrar testi yaptrdi pazartesi sglik ocaginda kanda cikar miNormal testlerden al 2 3 tane onlarla dene canım adetine şu an kaç gün var
6 gun var tam onlarda cikmaz diye dusunup bunu almistim bunda cikti iki cizgi biri hafif silikti aksam acilde negatif dedi doktor moralimi cok bozdu oda idrar testi yaptrdi pazartesi sglik ocaginda kanda cikar mi
Kan niye almadı onu anlamadım ben sanki kendi yapıcak testi. Bende bu kadae merak ediyorsan git özelde yaptır 2 saate çıkar sonuç. Ben de bir cumartesi günü saat 7 gibi vermiştim saat 8 buçuk gibi öğrenmiştim hamile olduğumu hadi hayırlısı senin içinde
[/QUOTE
Canım o belirtiler hemen olmaz. İnterneti çok okuyup karıştırma kafanıCok merak ediyorum mide bulntim pek yok goguste agri diyor nette oda o kdr yok bi bas donmesi uykum geliyor halsizim ondan yaptım biri net biri silik cok umutlandim ya orda kanda cikmazsa
Dosya ekle den canım boyut büyük ise ekran görüntüsü al yada test yanında ise kamera dan resmini çekCok istiyorum ve cok merak ediyorum ondan dolayı
Kızım 3 aylık canım şu an kucağımdaCok teşekkür ederim ya insalllah vardr herkez bisey söylüyor insanın kafasi karisiyor daha erken dimi o belirtiler icin bu arada suan hamile misin yoksa geldi mi bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?