Arkadaslar lutfen yardim edin

Hasretarif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
12
0
1
27
Herkeze merhabalr arkadaşlar 7 aylik evliyim bi aydir cocuk dusunuyorduk onun için ugrasiyorduk adetime 8 gun varken erken gebelik testi yaptım bi cizgi net digeri silikti aksam acile gittim fakat kan almadilar ordaki idrarda negatif cikti pazartesi saglik ocagina gidip kan vericem sizde kanda cikar mi yardim edin idrarda orda neden cikmadi

Buraya bakarak soyleyin erken olan testlerden bu daha adetime var uyku hali hafif bide bulantılarım vardi bas donmem oluyordu ara ara ondan yaptım

Normal testlerden al 2 3 tane onlarla dene canım adetine şu an kaç gün var
6 gun var tam onlarda cikmaz diye dusunup bunu almistim bunda cikti iki cizgi biri hafif silikti aksam acilde negatif dedi doktor moralimi cok bozdu oda idrar testi yaptrdi pazartesi sglik ocaginda kanda cikar mi

Kan niye almadı onu anlamadım ben sanki kendi yapıcak testi. Bende bu kadae merak ediyorsan git özelde yaptır 2 saate çıkar sonuç. Ben de bir cumartesi günü saat 7 gibi vermiştim saat 8 buçuk gibi öğrenmiştim hamile olduğumu hadi hayırlısı senin içinde

6 gun var tam onlarda cikmaz diye dusunup bunu almistim bunda cikti iki cizgi biri hafif silikti aksam acilde negatif dedi doktor moralimi cok bozdu oda idrar testi yaptrdi pazartesi sglik ocaginda kanda cikar mi

Yoo alınıyo özel hastane orası. Ben 1 sene önce 60 mı ne vermiştim. Git herhangi bi yerde yaptır lüks olmasına gerek yok 30 40 a yaptırırsın. Bide bana da söyle sonucu merak ettim

Peki sende adetten once mi test yaptrdin evde yaptin mi hic idrar testi bnm evdekinde silik cikti orda kanda cikar dimi

Cok merak ediyorum mide bulntim pek yok goguste agri diyor nette oda o kdr yok bi bas donmesi uykum geliyor halsizim ondan yaptım biri net biri silik cok umutlandim ya orda kanda cikmazsa

Evet benimkide çok incecik böyle kıl kadae ince çizgi çıkmıştı öyle gidip yaptırdım. 80 mı ne çıkmıştı hatta 2. Haftasıydı. Benimki geç döllenme olmuş canım o yüzden adeti karıştırmıyorum

Cok merak ediyorum mide bulntim pek yok goguste agri diyor nette oda o kdr yok bi bas donmesi uykum geliyor halsizim ondan yaptım biri net biri silik cok umutlandim ya orda kanda cikmazsa
Canım o belirtiler hemen olmaz. İnterneti çok okuyup karıştırma kafanı

Cok teşekkür ederim ya insalllah vardr herkez bisey söylüyor insanın kafasi karisiyor daha erken dimi o belirtiler icin bu arada suan hamile misin yoksa geldi mi bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…