- 25 Haziran 2016
- 203
- 97
- Konu Sahibi Ela vardaristan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllarım dişçide geçtiBir disçiye veya ortodontiste sorsanız? Bana dış eti problemi gibi geldi...
Çok abartı bir bozukluk yok bence.
Kötü değil bence. Çevremde tel takan bir çok kişi çıkarınca eski haline döndü dişleri, 2 sene zorluk çektiler, değdi diyemediler.. Bariz bi yamukluğu açıklığı yok, yerinde olsam tel taktırmazdım. Ki benim daha yamuk yinede düşünmüyorum, çenem dar olduğu için eskiye dönmeye meğilimli çünkü benimde.
Nasıl yani alt çene önde derken?Kapanış bozukluğu var alt çene önde tel tedavisi gerekir ama çok da vahim değil senin hayatın nasıl istersen öyle yap.
Ya ahahaha evet hastayımdişlerin çok kötü değil. ama kapanması gerektiği gibi kapanmıyor sanırım. yalnız dudaklarınız kuru sanıyorum. nemlendirici kullanın.
Kapanış bozukluğu yaniNasıl yani alt çene önde derken?
Valla içtenlikle söylüyorum, benimde senin gibi olaydı keşke yani.Gerçekten mi
Çünkü alt çenem notmal yani :)Kapanış bozukluğu yani
Valla içtenlikle söylüyorum, benimde senin gibi olaydı keşke yani.
Bende birara çok takıyordum, sonra baktımki o tel olayı çekilcek gibi değil, garantide yok düzeldiği gibi kalması için (dişçi söyledi zaman geçtikçe yaş arttıkca değişim ilerliyormus zaten) vazgeçtim. Zaten hiç aklıma yatmıyordu, tamamen çıkardım aklımdan tel olayını, böyleyim ben, kime ne
Çok takıyorum inankiValla içtenlikle söylüyorum, benimde senin gibi olaydı keşke yani.
Bende birara çok takıyordum, sonra baktımki o tel olayı çekilcek gibi değil, garantide yok düzeldiği gibi kalması için (dişçi söyledi zaman geçtikçe yaş arttıkca değişim ilerliyormus zaten) vazgeçtim. Zaten hiç aklıma yatmıyordu, tamamen çıkardım aklımdan tel olayını, böyleyim ben, kime ne
Ben iki yıl kadar çok ciddi takıyordum, sonra kendimle barıştım, yamuksa yamuk, napayım böyle olmuşlar kendileriÇok takıyorum inanki
Anladım teşekkür ederimBen iki yıl kadar çok ciddi takıyordum, sonra kendimle barıştım, yamuksa yamuk, napayım böyle olmuşlar kendileri
Biliyorum zor, sıkıyor insanı görünce gözüne çok takılıyor, ama inan taktığımız kadar önemli detaylar değil bunlar (önemli ama yani kendine hayatı zehir etcek kadar değil o anlamda..)