• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin. İyi bir Ürolog tanıdığı olanlar

ezel.nal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
66
0
86
46
Ankara
Eşim 3, 5 ay önce çift taraflı varikosel oldu. İleri hareketliliğinde düşüklük vardı. Şimdi Tekrar test yaptırdı. Sonuçlar hala aynı . Biliyoruz bir yıl içinde düzelme gösterirmiş. Ama buradan duyduklarıma göre ameliyat olmadan yada olduktan sonra ilaç başlayan doktorlar varmış. Ben anlamış değilim. Bizim gittiğimiz doktor bekleyin diyor sadece . İyide ne zamana kadar .İyileşme olmama yada tekrarlama ihtimalleri var. Anca bekleyin diyor. Ben rahatsızım . Her an hamile kalabilirim diye uzun zamandır ilaç kullanamıyorum. Hastalığım ilerledi. Bu süreci hızlandırmak için hiç mi yol yok arkadaşlar. 3,5 yıllık evliyim. Eşine ilaç verilen arkadaşlar , Ankara da oturan doktorundan mennun arkadaşlar lütfen yardım edin.

Eşim 3, 5 ay önce çift taraflı varikosel oldu. İleri hareketliliğinde düşüklük vardı. Şimdi Tekrar test yaptırdı. Sonuçlar hala aynı . Biliyoruz bir yıl içinde düzelme gösterirmiş. Ama buradan duyduklarıma göre ameliyat olmadan yada olduktan sonra ilaç başlayan doktorlar varmış. Ben anlamış değilim. Bizim gittiğimiz doktor bekleyin diyor sadece . İyide ne zamana kadar .İyileşme olmama yada tekrarlama ihtimalleri var. Anca bekleyin diyor. Ben rahatsızım . Her an hamile kalabilirim diye uzun zamandır ilaç kullanamıyorum. Hastalığım ilerledi. Bu süreci hızlandırmak için hiç mi yol yok arkadaşlar. 3,5 yıllık evliyim. Eşine ilaç verilen arkadaşlar , Ankara da oturan doktorundan mennun arkadaşlar lütfen yardım edin.

canım merhaba.benim eşimdede ileri hareket problemi vardı.ameliyattan sonrada gelişme olmadı.bizim doktorumuz ilaç tedavisi dedi.3ay boyunca ilaç kullanacak eşim.biz kırıkkalede doktora gittik.yüksek ihtisas hastanesine.bence doktorunu değiştir boşyere bekleme derim.zaman kaybı bence.ilaç tedavisi cevap vermezse o zaman çaresine bakarsınız.eliniz kolunuz bağlı oturmayın derim.allah şifalar versin. :Saruboceq:

ben doktor ismi olarak bilemiycem ama eşim akay hastanesi üroloji kliniğine gidiyor. Böbrek taşı problemi vardı 1 yıl önce ameliyat oldu numune hst.de. ordan pek memnun kalmadık. şimdi kontroller için gittiği hastaneden çok memnun tavsiye ederim.

Back