• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin :( ilişki sırasında beyaz kokulu akıntı :(

Pelin10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
56
0
16
Balıkesir
merhaba arkadaşlar benim bence çok büyük bir sorunum var 5 aylık evliyim ve eşim bu sorun yüzünden benden soğumaya başladı cinsel hayatım bitmek üzere :( ilişki sırasında vajinada beyaz kokulu bir akıntı oluyor bunun nedeni ne olabilir lüften yardım arkadaşlar lütfennn :(

merhaba arkadaşlar benim bence çok büyük bir sorunum var 5 aylık evliyim ve eşim bu sorun yüzünden benden soğumaya başladı cinsel hayatım bitmek üzere :( ilişki sırasında vajinada beyaz kokulu bir akıntı oluyor bunun nedeni ne olabilir lüften yardım arkadaşlar lütfennn :(

dr a git büyük ihtimal kan testi yaptırcak iltihap olmuş olabilir hap ile düzene girer merak etme

dr a git büyük ihtimal kan testi yaptırcak iltihap olmuş olabilir hap ile düzene girer merak etme

daha önce dış dudaklarda şişme olmuştu doktora gittim kabarık bir reçete verdi fitil,antibiyotik, merhem, bunlar iyi gelmişti ama o konuda bir değişiklik yok. arama motorunda ve sitede arattırdım bazı yerlerde normal yazıyor bazısı ise enfeksiyon olmuş olabilir diyor ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım off :(

büyük ihtimal mantar olmuşsunuz,normal olan akıntı şeffaf olan.sizin akıntınız beyaz ve kokuluysa mantar olablir enfeksiyon kapmış olablirsiniz bence.bildiğim kadarıyla doktor ilaç ve fitil verecektir.

Enfeksiyon olabilir. Mutlaka doktora gidip muayene olun ve smear yaptırın.

enfeksiyondur bende de var..bende gidicem..ama eşim benden sogumadı..!!bu bir rahatsızlık..gidiceksin tedavi olucaksın ve gecıcek..

Bu konuda çok sıkıntı çekmiş biriyim
İlk evlendiğimde başıma geldi hani dedik yeni evliyiz ondan oldu hemen antibiyotik fitil geçti sonra gene gene derken neden olduğunu kendince keşfettim nezaman üst üste ilişki olduktan sonra eşim eğer içime boşalıyor ve ben hemen kalkıp temizliğimi yapmasam o spermler sanki içimde ölü balık kokusunu andıran bir kokuyla diğer ilişkide ortaya çıkıyor
Biraz açık yazdım aslında hijyene çok dikkat ederim tek eşliyizde ama ben bu doruna yıllardır çare bulamadım sürekli tekrar eden bir durum oldu
Çok doktora anlattım durumu kimine saçma geldi ama birtanesi benim vajen ph sıni spermlerin bozduğunu söyledi
Sana tavsiyem ilişki sonrası hemen yıkan ama o bölgeye kesinlikle sabun şampuan vs degdirme o bölge için ph a uygun jeller var ondan temin et
Ama önce eşin ve sen mutlaka birlikte ilaç kullanın o sırada kesinlikle korunun sonrasında dediğim gibi o bölgeye sadece ph a uygun şeyler kullan çamaşır sık değiştir
Şu sıra bu yöntemlerim işe yaradı drmekki biraz hassasım doktorların sadece ilaç verip gönderiyor oda enfeksiyonu bitiriyor ama sonra tekrar ediyor bu şekilde kendini koruyabilirsin
Bide vajinal duş sakın yapma

Back