T Tugba93 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 76 Emoji Skoru 14 Puanlar 88 Yaş 31 24 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugba93 #61 byfeyzaby .!.: Maske burun ucunu düşürüyor diyorlar siz ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Doktor bir sey demedi ama ben degdirmemeye çalışıyorum bağcıklı maske takıyorum ders anlatırken bol tutuyorum maskeyi çok fazla temas etmiyor burnuma
byfeyzaby .!.: Maske burun ucunu düşürüyor diyorlar siz ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Doktor bir sey demedi ama ben degdirmemeye çalışıyorum bağcıklı maske takıyorum ders anlatırken bol tutuyorum maskeyi çok fazla temas etmiyor burnuma
B byfeyzaby Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 237 Emoji Skoru 29 Puanlar 13 Yaş 28 24 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugba93 #62 Tugba93 .!.: Doktor bir sey demedi ama ben degdirmemeye çalışıyorum bağcıklı maske takıyorum ders anlatırken bol tutuyorum maskeyi çok fazla temas etmiyor burnuma Genişletmek için tıkla... Bağcıklı nasıl oluyor? Yardımcı olur musunuz?
Tugba93 .!.: Doktor bir sey demedi ama ben degdirmemeye çalışıyorum bağcıklı maske takıyorum ders anlatırken bol tutuyorum maskeyi çok fazla temas etmiyor burnuma Genişletmek için tıkla... Bağcıklı nasıl oluyor? Yardımcı olur musunuz?
T Tugba93 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 76 Emoji Skoru 14 Puanlar 88 Yaş 31 25 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugba93 #63 Ameliyathanede doktorlarin taktigi maskeler var ya arkadan baglamali o tarz maskeler