Arkadaşlar lütfen yardım edin!!!!!!!!!! Gülüşümü bakışımı geri istiyorum

burun ameliyatı mı

zamanla düzeliyo canım sonuçta vücudun dengesi şaştı merak etme yerine oturur

Aynen burun ameliyati ya insallah insallaaahhhhhhh

Merhaba 2 burun ameliyatı geçirmiş biri olarak yazmak istedim...

T Tugba93 Bir süredir mesajlarını görüyorum. Yanlış anlamazsan öncelikle tavsiyem sakin olman, ameliyatını burnunu hayatının merkezinden çıkarıp ameliyat öncesi gibi yaşamaya çalışman :) Daha çok yeni ameliyatın, bu kadar etkileniyorsan 3 ay gerekirse aynaya bile bakmamalısın, bu foruma bu kadar fazla girmemelisin bence.
Benim gülüşüm zamanla eski haline döndü (ameliyat sonrası ödemler geçip kaslar eski haline geldikçe normalleşiyor gülüş), göz altlarımda çukurluk kaldı bir miktar.En önemlisi zamanla insanın gözü alışıyor, bu yüzden lütfen kendini bu kadar üzme.

T tugcecim92 bence burnun profilden gayet güzel gözüküyor. Belki fındık gibi olmaz (çünkü derin biraz kalın görünüyor) ama zamanla küçülecek emin ol. Ama burun sırtını düz yapmış doktor yani zamanla kavis oluşmaz (ki bence bu düz hali gayet hoş).

Cevabiniznicin cok sag olun cok haklisiniz emin olun ailem bile sizin soylediklerinizin birebir aynisini soyluyor ama iste insam psikolojisi cok baskaymis cevre de ne soyle bundan da etkileniyorum umarim duzelir ve buraya ilerleyen aylarda benim gibi sorunlarinolan arkadaslara sakin olun panik yapmayin hepsi gececek diye telkinler de bulunurum. Ama cok.haklisiniz. Yine de bu foruma girerek icimi biraz da olsa rahatlatiyorum sizin givi tecrubeli arkadaslarin fikirleriyle. Biliyorum sabretmem gerek 6-7 ay belki daha fazla.

Uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim :) doktorum hafif doğal bir kavis yapacagını söylemişti. Yapmamış mı yani sence? Bir de bu burun ne kadar küçülür emin olamadım uzun ve büyük yüzüme göre.. doktor nasış bu şekilde bırakır bu burnu

Rica ederim :) Bu "kavis" kelimesi herkesin gözünde farklı birşey canlandırıyor. Ben senin burnunu çok doğal doğal bir düzlükte buldum mesela. Önemli olan senin ne hissettiğin. Demeye çalıştığım şu ki: eğer fotoğraftaki halini düz buldun ve zaman içinde kavisli bir görüntüye evrileceğini düşünüyorsan bu pek olası değil.

Burnun gerçekten çokça küçülür, şüphen olmasın. Uzun derken acaba dik ve kalkıklığından mı bahsediyorsunuz? Çünkü burnunuz yüzünüze göre uzun durmuyor ki.

Fotonuz yok mu görmeden nasıl yorum yapalım?

Burnumu ve ucunu yüzüme göre yandan büyük buluyorum. Yüksekliğin azalmasını biraz alçalmasını umuyorum en azından. Mümkün olabilirse?

Ayrıca daha 19 gün olmuş hemen sargilar çıkınca minicik burna sahip olacağınızı nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum ufak bir darbe alsa burun nasıl şişiyor gunlerce
Senin burnunu kırmışlar ameliyata girmişsin kocaman burnum var diyor az sakin 3 6 ay arası düzelir

Burnumu ve ucunu yüzüme göre yandan büyük buluyorum. Yüksekliğin azalmasını biraz alçalmasını umuyorum en azından. Mümkün olabilirse?
Tabi ki şişlikler indikçe burun sırtı daha alçalır, burun ucu da kibarlaşır. Boşuna canınızı sıkmayın. Önemli olan çökükler, ciddi asimetriler, deformasyonlar olmasın. Gün geçtikçe kibarlaşacak burnunuz :)

fotoğraf önceki sayfada... Sargılar çıkınca minicik burna sahip olacağını düşünebilir, çünkü gerçekten alçıdan muhteşem çıkan burunlar oluyor. Ee onları gören insan acaba benimkinde bir gariplik mi var diye düşünüyor. Biraz daha anlayışlı olmak lazım bu farklı bir psikoloji...

Ben konu sahibinin resimlerimi merak ettim tuğçenin zaten ayrı bir konusu var orayada yazdım burayada koymuş çirkin olmuş diye, süper olan burnunu kendi konusundan devam etse daha iyi olurdu herkes konu sahibinin fotosu sanıyor resimleri

Ah evet, konu sahibinin fotoğrafı yok, pardon :)

Edit: Yukarıdaki resmi konu sahibi sanarak yorum yaptım.

Aynen öyle, nickler de benziyor tuğba93-Tuğçe92...

Neredeyse dün de konu açmıştı diye kibliyordum ben de...

Aynen valla kızın konusunu gasp etmiş gibi oldum :) k.bakmayın arkadaşlar

Arkadaşlar benim 42 gün oldu ama gülüşümde hiç bir düzelme yok bakışlarım düzeldi gibi ama gülerken hala çok geriliyor yanaklarım şişiyor ve çok çirkin bir hal alıyor suratım valla şu yüzden bile çok pişmanım

benm kendiliğinden düzeldi şükürler olsun.. inşallah seninki de düzelir canım. ben zorlaya zorlaya güldüm hep ayna karşısına geçtim eskisi gibi görünsün diye zorladım ve esnettim yüz kaslarımı

Haklısın ben nerdeyse doğru dürüst gülmüyorum bile ama iki gündür yüzüme egzersiz yapıyorum bakalım inşallah düzelir peki şişlerin iniyor mu küçülme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…