Merhaba arkadaşlar ben 19 gün önce ameliyat oldum:/ gülüşüm ve bakışım değişti eskiden anlamlı bakardım gözlerim de çekiklik vardı şimdi yusyuvsrlak oldular gözlerim cukurlasti ve en kotusu de gulemiyorum gulunce eskiden damagim dahi gorunurdu ve guzeldi gulusum simdi gulunce cok cirkin bi hal aliyorum yanaklarim sisiyor fare gibi bi goruntu olusuyor bir de bu sislikler inince burun kuculur mu lutfen cevap verin psikolojim 19 gundur berbat keske olmasaydim diyorum kafayi yemek uzereyim disari cikmadim hic ama pazartesi ise baslayacagim bir de ben ogretmenim cok mutsuzum cok kotuyum bana yardim edin
Su an etrafa anlamsiz anlamsiz ruh gibi bakiyorum burun ameliyati yapalim guselleselim dedik eski guzelligimizden olduk ameliyat olmadan once bu foruma baksaydim hayatta ameliyat olmazdim kemerli burnumla.mutlu mutlu yasardim su an inanilmaz kotuyum inanilmaz mutsuzum ve gelecek tepkilerden cok korkuyorum insallah degisir gulusum ve bakisim kesin olarak degisecehini bilsem 3 ay da beklerim peki sizin ameliyat olali ne kadar oldu? Cevap içim teşekkür ederim
Dün çıktı sargılar.. sonuç kocaman bir burunresim atma durumun var mi belkide yakismistir sana
bence cok guzel olmus kendine haksizlik ediyorsunDün çıktı sargılar.. sonuç kocaman bir burun
İyi yorumlar almadım çevremden. Herkes ameliyat olmamış gibisin burnun hala büyük diyor. Eskisiyle fark yom diyorlarbence cok guzel olmus kendine haksizlik ediyorsun
doktorun yuzune giden en iyisini yapmistir .cok kucuk burun da olmaz ki yuzune bence onu bilip yapmistir doktorİyi yorumlar almadım çevremden. Herkes ameliyat olmamış gibisin burnun hala büyük diyor. Eskisiyle fark yom diyorlar
birsey olmaz ya takinti yapmissin sen rahat ol o sislikler inecek zatenBeklemekten baska yapacak biseyimiz tok ama insan dayanamiyor benim psikolojim 19 gundur harap bi durumda insallah inecek sisler kibar zarif ve yuzumuze yakisan bi buruna sahip olacagiz offffffffffgf cidden fena durumdayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?