• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardım edin!!!!!!!!!! Gülüşümü bakışımı geri istiyorum

Tugba93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
76
14
88
31
Merhaba arkadaşlar ben 19 gün önce ameliyat oldum:/ gülüşüm ve bakışım değişti eskiden anlamlı bakardım gözlerim de çekiklik vardı şimdi yusyuvsrlak oldular gözlerim cukurlasti ve en kotusu de gulemiyorum gulunce eskiden damagim dahi gorunurdu ve guzeldi gulusum simdi gulunce cok cirkin bi hal aliyorum yanaklarim sisiyor fare gibi bi goruntu olusuyor bir de bu sislikler inince burun kuculur mu lutfen cevap verin psikolojim 19 gundur berbat keske olmasaydim diyorum kafayi yemek uzereyim disari cikmadim hic ama pazartesi ise baslayacagim bir de ben ogretmenim cok mutsuzum cok kotuyum bana yardim edin

Merhaba arkadaşlar ben 19 gün önce ameliyat oldum:/ gülüşüm ve bakışım değişti eskiden anlamlı bakardım gözlerim de çekiklik vardı şimdi yusyuvsrlak oldular gözlerim cukurlasti ve en kotusu de gulemiyorum gulunce eskiden damagim dahi gorunurdu ve guzeldi gulusum simdi gulunce cok cirkin bi hal aliyorum yanaklarim sisiyor fare gibi bi goruntu olusuyor bir de bu sislikler inince burun kuculur mu lutfen cevap verin psikolojim 19 gundur berbat keske olmasaydim diyorum kafayi yemek uzereyim disari cikmadim hic ama pazartesi ise baslayacagim bir de ben ogretmenim cok mutsuzum cok kotuyum bana yardim edin

19 gün daha çok erken, emin olun 20. ve 30. gun arasinda bile fark var. Yuz ifadenizin degismesi gayet normal, ama geçici hepsi. Bende baslarda guldugumde ustu dudagim hic yok gibi gorunuyodu ve yuz ifadem degisikti, ama yaklasik bi bucuk ay sonra eski haline döndü. Ödemlerden kaynaklaniyor hepsi, onlar biraz inince duzelecektir. Benimde okula gitmem gerekmisti 20. gunlerde, yuz ifadem fazla belli olmasin diye burnumu bandajla kapattim ilk bi ay boyunca. O sislikle gezmektense, boylesi daha rahat

Su an etrafa anlamsiz anlamsiz ruh gibi bakiyorum burun ameliyati yapalim guselleselim dedik eski guzelligimizden olduk ameliyat olmadan once bu foruma baksaydim hayatta ameliyat olmazdim kemerli burnumla.mutlu mutlu yasardim su an inanilmaz kotuyum inanilmaz mutsuzum ve gelecek tepkilerden cok korkuyorum insallah degisir gulusum ve bakisim kesin olarak degisecehini bilsem 3 ay da beklerim peki sizin ameliyat olali ne kadar oldu? Cevap içim teşekkür ederim

Böyle durumu yaşayan arkadaşlar lutfen benimle paylasin yasadiklarinizi lutfen

Su an etrafa anlamsiz anlamsiz ruh gibi bakiyorum burun ameliyati yapalim guselleselim dedik eski guzelligimizden olduk ameliyat olmadan once bu foruma baksaydim hayatta ameliyat olmazdim kemerli burnumla.mutlu mutlu yasardim su an inanilmaz kotuyum inanilmaz mutsuzum ve gelecek tepkilerden cok korkuyorum insallah degisir gulusum ve bakisim kesin olarak degisecehini bilsem 3 ay da beklerim peki sizin ameliyat olali ne kadar oldu? Cevap içim teşekkür ederim

Degisecegi kesin o konuda supheniz olmasin, bende pismanlik duydum ilk baslarda sonra zaten eskiden halinden kotu olamaz diye dusunerek takmadim pek. Su an sonuçtan gayet memnunum, 2. ayimi doldurmak uzereyim

İste insan cok takiyor aynaya her bakisimda o ifadesiz yuz ve asaga dogru duran agzimi ve yapay yuzumu gorunce cildiracak gibi oluyorum ama bu saatten sonra yapilacak hic bisey yok sabretmekten baska zaman hemen gecsin insallah Allah im.

Bendede kocaman eskisiyle aynı bir burun mevcut. Doktor kemeri alıp bırakmış burnumu sanki. ağlıyorum

Kaç gün oldu ameliyat olali sizin benim de aynen oyle eskiden ince sirti olan bi burnum vardi simdi kalin ve ucu da top gibi kocaman sanki ucuna top koyulmus gibi cok kaba gorunuyor benim de burnum ustune bir de su ifadesizlik ve cirkin gulus olunca yani cekilmez bi durum oluyo simdi gece de yola cikacagim Karsa gidiyorum ogrrtmenim raporum bitti bir de onun yalnizlik psikolojisi de eklendi yani kafayi yemek uzereyim

Buyuk buruna da kalkiklik hic olnuyor maymun gibi gorunuyo surat insallah iner sislikler ve odemler boyle cekilmez yoksa ufff herkes mutluyken biz niye mutsuzuz

Eklentiler

• IMG_6081.JPG
    IMG_6081.JPG
    47 KB · Görüntüleme: 340
Ben de cok begendim sargilse dun cikmasina ragmen ifadeniz de gayet guzel benimki gibi degil en azindan :((((((( burnunuz benimkine benziyor yeni hali

Beklemekten baska yapacak biseyimiz tok ama insan dayanamiyor benim psikolojim 19 gundur harap bi durumda insallah inecek sisler kibar zarif ve yuzumuze yakisan bi buruna sahip olacagiz offffffffffgf cidden fena durumdayim ben

Beklemekten baska yapacak biseyimiz tok ama insan dayanamiyor benim psikolojim 19 gundur harap bi durumda insallah inecek sisler kibar zarif ve yuzumuze yakisan bi buruna sahip olacagiz offffffffffgf cidden fena durumdayim ben
birsey olmaz ya takinti yapmissin sen rahat ol o sislikler inecek zaten

Aynen baya takinti yaptim su ifadem bakislarim ve gulusum yerine gelse belki biraz daha iyi durumda olacagim da iste bakalim

Back